Úgy gondoltam, hogy már láttam szép virágos kerteket, és azoknál szebbeket vagy különbeket már úgy sem tudnak mutatni nekem. Pláne a sivatag kellős közepén. Ám tévedni emberi dolog. Egyébként is szeretek tévedni, mert az azt jelenti, hogy valamit megtapasztalok, amire nem számítottam. 

Kriszta azonban olyan kedvesen kérdezte tőlem, hogy akarom-e látni ezt a kertet, hogy rábólintottam. Jól tettem, mert pld. jártam Londonban, a Queen Mary’s Gardenben, ahol amerre a szem ellátott, virágok, rózsák virítottak. És az esős időjárás ellenére is élveztem a gyönyörű látványt, ám mégis csak magával ragadott ez a – magyarra lefordítva – Csodák Kertje.

Bármennyire is csodálkoztok, amerre tekintünk, virágos kedvünk lesz a látványtól: 

Annyira mókásak és kreatívok ezek a mesealakokat formáló virágfigurák. (Feltétlenül nagyítsátok ki a képeket, hogy jobban lássátok az arányokat.)

Ha elfárad az ember, márpedig el lehet fáradni, hiszen annyi látnivaló van, hogy csak győzzük, akkor lepihenhetünk. Ilyen hintaágyak álltak a lábaikat pihentetni vágyók rendelkezésére:

És ha már pihenésről beszélek, szavamat ne felejtsem, szép álmokat kívánok, amennyiben már az esti órákban látogattatok el hozzám!

 

Dubajról megírt blogok:

1. (De kérem, én nem tudok ukrán nyelven!)

2. (Oxigénhez jutni “Félrelépésre” nincs lehetőség!)

3. (“Félrelépésre” nincs lehetőség!)

4. (Dubaj a daruk országa (is)

5. (Bollywood parks – látványban gazdag)

6.  (“Anya, ott van az octopus”)

7. (Global Village, ez egy csúcs élmény!)

8. (“A pénznek szaga van“)

9. (Sivatagi tevegelés)

10. (Egyszerű buszozás is tartogathat meglepetést!)

 

marasimo@gmail.com

Ha barangolni akarsz a blogom lankáin, megteheted

INSTAGRAM: simonmara54