Dubai (6.) “Anya, ott van az octopus”

(Octopus jelentése: polip. A címben szereplő, ragyogó arccal előadott felkiáltó mondat Kriszta száját hagyta el. Hogy mikor? Talán kiderül valamelyik videóból.)

Amikor az embernek gyermeke születik, akkor mindenféle ellenvetés nélkül visszamehet a boldog gyermekkorba, amikor minden apróságnak, egy agyon-nyúzott szőr nyuszinak is tiszta szívből tudott örülni.

És többek között ezért üzenem fiatal nő társaimnak, hogy változtassák meg gondolkodásukat a gyermekvállalással kapcsolatban. Ne engedjék, hogy eljegesedjen a szívük az által, amiért önös érdektől vezérelve nem vállalnak gyermeket.

Hogy miért mondom ezt, amikor pont Dubaj érdekességeit ecsetelem? Mert Krisztinán, a kis filippino menyemen is ezt látom beigazolódni, hogy gyermekáldással teljesednek ki a nők, és kerül minden a helyére. Ifjú anyaként jövünk rá a nagy igazságra: szüleink, legfőképpen édesanyánk mennyit bajlódott velünk annak idején, hogy ember legyen belőlünk.

Na! Most már dubajozhatunk, hiszen ezért repültetek rá erre a blogra. Nem igaz? Ha már itt vagyunk a Global Village-ben, akkor egy kicsit maradjunk: 

Ám még sem járjuk körbe a témát, mert akkor csak elkapkodnám az egészet. Tehát a következő blogomban már teljesen ki fogom bontani természetesen. Igaz, már egy-két ígéretet tettem nektek Dubajjal kapcsolatban, de előbb-utóbb mindenre sor kerül.

Hogy stílszerű legyek, az alábbi fotóval búcsúzom tőletek, ahol a két nagymama látszik két szélről, középen Kriszta a kisfiával: 

 

Itt pedig annak a blognak a címe, ami arról szól, hogy Dani, Kriszta és a 3,5 éves Eki meglátogattak bennünket közel két hétre. Nem unatkoztunk egy percig sem. A blog címe: Simonék félrebeszélnek (111.) Eki – NEM SZABAD!

 

 

 

Dubajról megírt blogok: 

1. (De kérem, én nem tudok ukrán nyelven!) 

2. (Oxigénhez jutni “Félrelépésre” nincs lehetőség!) 

3. (“Félrelépésre” nincs lehetőség!) 

4. (Dubaj a daruk országa (is) 

5. (Bollywood parks – látványban gazdag)

6.  (“Anya, ott van az octopus”)

7. (Global Village, ez egy csúcs élmény!)

8. (“A pénznek szaga van“)

9. (Sivatagi tevegelés)

10. (Egyszerű buszozás is tartogathat meglepetést!)

11. (Miracle Garden, avagy a nagy macska árnyékában)

12. (Vacsora a hajón /Dhow Dinner Cruise)

13. Két földrész találkozása /Two continents meet/

14. (Mall Bevásárló központ – majd ha a saját szememmel látom…)

15. (Szóval, mi is volt, hogy is volt?)

Ha barangolni akarsz a blogom lankáin, megteheted!

INSTAGRAM: simonmara54

 

 

 

Cikkajánló

One thought on “Dubai (6.) “Anya, ott van az octopus”

  1. Hi there, I found your blog via Google while looking for a related topic, your web site came up, it looks good. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük