Londoni tévelygések (56.) Kit érdekel, ha esik az eső?

Ha esik az eső, hadd essen. Az a dolga! Ezt már megtanultam. Itt, Londonban is észrevettem, hogy nem áll meg az élet vagy nem vonulnak vissza otthonaikba a londoniak, mert esik az eső.

 

esős du

Tele voltak így is a parkok és minden közkedvelt és kellemes hely emberekkel. Esik az eső? És?

Ezek a fotók a Leicester Square környékén készültek:

 

esős délután esős esernyőkkel

 

A londoni időjárás eszembe juttat egy nagy okosságot, mert pontosan olyan, mint maga az élet! Ha sokat téblábolsz, elmegy előled a lehetőség, és már késő lesz bármihez! Ne késlekedj, cselekedj! 

Szokásomhoz híven láttatom: Reggel szép napsütésre ébredtünk, de tudtam, nem kell bedölni ennek a mézes-mázos dolognak. Elmentem futni a szokásos útvonalon. Reggeli után még ki tudtam csalni egy közeli, nagyon kellemes, öblös parkba Jacqueline-t, a szomszédnőt – csak tudnám, hogy írják a nevét. Ezt a negyvenen túljutott hölgyet nehezen mozdítom meg, mert megszokta, hogy a kutya sem keresi.

 

esős virágokkal esős szimat Danival esős szimat Krisztával

 

Délutánra pedig fiammal, Danival és a kis menyemmel, Krisztával elmentünk a Regent’s Park másik felére, a Queen Mary’s Gardenbe. Itt aztán virág virág hátán. Illat- és színorgiába burkolóztunk. Hatalmas térben virágok, fák, apró, kényeskedő kis ölebek, madarak s macskák.

 

esős kacsa esős Krisztina esős parkban én

 

Ja! Meg emberek – akiket nem hat meg, mert esik az eső!

Ezt a fotót majdnem elvitte a macska, pedig annyira jól sikerült (Erre a témára akkor bukkantam rá, amikor a parkban azon igyekeztünk, hogy a 10 fontosunkat hogyan tudjuk felváltani, mert 20 pennire volt szükségünk, hogy igénybe vehessük a wc-ét. Szóval ne vesd meg az aprót! Néha a „nagydolgokban” óriási segítséget jelenthet!)

esős macskát is viszik magukkal

 

Na, és jóval később szúrtam be ezt az alábbi fotót. Nem is tudom, hogy maradhatott ki a szórásból, amikor erősen címlap-gyanús volt amúgy is?

 

 

Már évekkel ezelőtt elkezdődött ez a sorozat, a Londoni tévelygések – remélem – sokak örömére:

 

A Londoni tévelygések sorozat kedvelői megtudhatják, milyen az élet Londonban: 

https://simonmara.com/category/london/

Ha barangolni akarsz a blogom lankáin, megteheted!

INSTAGRAM: simonmara54

(melyet ritkán látogatok)

 

Cikkajánló

One thought on “Londoni tévelygések (56.) Kit érdekel, ha esik az eső?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük