Janka kalandjai (12.) „Tilos” ösvény

 

(A beköszöntő gifAntonio Tamburro műve)

A fantázia – születésünktől fogva – mindig is dolgozik. Ez nem szűnik meg – hála Istennek -, de a kor szelleme áthatja azt.

Gyermekkorunkban egyszerű dolgok is felizgattak bennünket. Már nem emlékszem kristály tisztán, de egyszer unokatestvérem szeme láttára levettem a bugyimat. (Akármennyire szeretnétek, de nem magyarázom körbe.) Nyár volt, rekkenő hőség… Legalább is azt hiszem. Hát, ez biztos elég izgi lehetett unokatesómnak, aki a másik nem képviselője.

Aztán amikor nagyobbak lettünk – amennyiben hozzá tudtak jutni  a srácok -, egy meztelen női fotó kézről kézre járt. Nagy csemegének számított. Aztán ott voltak az igen titkos folyóiratok. Ennek látványa valószínűleg magömlést okozott a fiúkban. A lányok ilyen szempontból  védett helyzetben voltak. Bennünket semmi nem izgatott, legfeljebb az, hogy honnan szerzünk egy rózsaszín harisnyanadrágot a ruhánkhoz.

 

Szerinem nagyon jó, ha a fantázia világa működőképes. Ez nem baj, sőt! Az élet egyik fontos kelléke! A férfiak nézzenek – akár – pornó képeket, művészi kivitelű nudi fotókat. Akár játszanak el gondolatban, hogy milyen lenne…

A mai kor csak abban nehezíti meg a párok életét, hogy sokkal szélesebb lehetőségük van a fantáziájuk kiélésére. Persze a lebukásra is sokkal nagyobb esélyük van.

 

 

Ha a fantáziánkat nem élesítjük, nem erősítjük, eltunyul, és nem fogjuk megérteni a másikat, magunkat és az ifjúságot sem. Egyszerűen elfelejtjük, hogy mi is voltunk fiatalok. Nem kell megsértődni, ha párunk szereti a szép női testet és annak különböző zegét, zugát. Ez csak azt jelenti, hogy értő szakértőként viszonyul hozzánk a „csatamezőn”.

Persze kíváncsiak vagyunk igen csak, hogy mi foglalkoztatja a másikat, de mégis figyelembe kell venni, hogy nem egy robotról van szó, amelyet szét lehet szedni elemeire, kicsavarozni a belét is.

Ezt a következőkért mondom:

Van egy nő ismerősöm, aki nagy számítógép guru. Pechjére, mert így simán be tud menni barátja messengerébe, sms-ébe, mindenbe, ami elektromos úton irányítható. Pedig sokkal jobban járna, ha nem akarna a másik veséjébe látni.

Hiszen nem veszi figyelembe, hogy mindannyiunkat kettőség jellemez: jing-jang. Ugyan az angyal arcunkat mutogatjuk a Facebook-on előszeretettel, hogy lám, lám, mi ilyenek vagyunk, de…

Szóval Emese belelát barátjának a veséjébe, Tamáséba, aki imád csetelni mindenféle fehércseléddel. Képes azt is állítani, hogy neki nincs párja a hirtelen ismeretségbe bonyolódott nőnek. És ha tetszik Tamásnak a fiatal lány vagy akár nálánál jóval idősebb nő az illető, ráveszi a másik felet, hogy képeket küldözgessenek neki, mert hogy arra szivesen maszturbálna. Ezzel sincs semmi baj.

A baj ott kezdődik, hogy élete párja, Emese – akivel éppen most tervezi, hogy örök szövetségre lép – belelát a veséjébe. És felteszi a nagy kérdést magában, miután végig „élvezi” Tamás összes perverz Húgó párbeszédét a másikkal:

  • Miért nem tőlem kér képet, amire a farkát kiverhetné? Miért nem nekem mondja, hogy „kívánlak”?
  • Miért nem? – kérdezek vissza. – Szerintem azért, mert tégedet nem a tilos ösvényről szedett fel. A tilosban járni, már felér egy extazi tablettával. A tilosAZ Ász fokozza a nemi gerjedelmet. Ez – mondjuk – egy ősi, elemi ösztön.

 

Szóval, nem jó, ha meg akarjuk fejteni a másikat ily módon, mert nem is adunk lehetőséget, hogy megvédje magát, megvédje magánszférájának a bástyáját. Szerintem mindenki fantáziál, akármennyire szerelmes a másikba, mert a fantázia világának nincs határa, mert pihentet és tovább visz, hidat képvisel a valóság és a képzelet világa között.

Egyszóval a magánszféra mindenkinek kijár! Ott a másiknak helye nincs! Sorry! Tudom, nehéz ezt megemészteni!

 

És bár nem teljesen azonos témáról beszélek a Szöszi-net (29.) A boldogság belső munka című írásban, de azért melegen ajánlom nektek elolvasni.

 

 

Talán már számotokra is (meg főleg nekem) kiderült, hogy Janka kalandjai első- és utolsósorban párkapcsolati problémákról szól. Előzetes részei:

Janka kalandjai (1.) Szerelmi oldások (vagy nem)

Janka kalandjai (2.) Biztos vesztes pozíció

Janka kalandjai (3.) Milyen a videó szex? 

 Janka kalandjai (4.) Facebook színekben 

Janka kalandjai (5.) Nem jó időben találkoztunk 

Janka kalandjai (6.) Már úgy hiányzol, drágám! 

Janka kalandjai (7.) Erdőtűz gyufa nélkül 

Janka kalandjai (8.) „Semmi több” 

Janka kalandjai (9.) A szerelem édenkertje 

Janka kalandjai (10.) Ki az a bögyös nőci?

Janka kalandjai (11.) Kerékbilincs szerelem

marasimo@gmail.com

És ha barangolni akarsz blogom lankáin, 

megtehetitek:  https://simonmara.com

 

Cikkajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük