Ganoderma-életelixír (8.) Ajándékba kapott hónapok

 

 

A kerékpározáshoz védő sisak ajánlott, az energiadús és épp ezért az egészséges élethez pedig az Organo Gold termékek passzolnak. Hogy miért mondom ezt? Talán kiderül! Bár nálam semmit sem lehet tudni előre!

 

Ma, kora reggel azon morfondíroztam magamban, miközben hanyatt fekve – kezemet fejem alá kulcsolva – a függönyön át beszüremlő felkelő nap sugaraiban gyönyörködtem, hogy milyen szerencsés vagyok. Nem mondtam ugyanis végképp nemet Mayának tavaly karácsony előtti napokban, aki már harmadszor szólt nekem, náluk kávé partit rendeznek. Velem kapcsolatban kitartó volt, ezért örök hálát érzek szívemben.

Már fél éve, amióta az Organo Gold kávéját és teáját stb. fogyasztom, nem kínoz meg a telehold, amelynek a hatása minimum két nap-éjjelre vonatkozott. Ez azt jelenti, hogy 24 aktivitással teli napot ajándékba kapok, ha még hozzáadom a front- és szeles napokat – amikor teljes kusban szédülögtem -, akkor már 2-3 hónapos előnyt élvezhetek előző életemhez viszonyítva!

Ünnepélyesen kijelenthetem: részemről az idegesítő teknősbéka járat megszünt, miután el kezdtem az Organo Gold termékeit fogyasztani:

Nem hiába volt a kínai császárok privilegizált eledele, még az én úri gyomromnak is teljesen bevált. Sőt! A mai ganoderma-fogyasztás annyiban különbözik a kínai császárok idejétől, hogy mi nem fejezzük le azokat, akik a házukban „rejtegetik” a ganoderma gombát, és nem szolgáltatják be azt a felséges császárnak. Sőt! Nagykereskedelmi áron juthatnak hozzá. Ha pedig elfogadják a tapasztalt társaik segítségét, jövedelem-kiegészítésként egészségesre ihatják, ehetik magukat. És ha az álmaik elég erősek, akkor csak a fantázia szab határt…

Az egészséges kávé – és egyéb, super food élelmiszerek, akár a fitness-wellness termékek – iránti kereslet világviszonylatban is 20 százalékkal megnőtt. Egyre többen ébrednek rá, hogy szervezetünk azzal tud csak gazdálkodni, amit beviszünk. Az egészségügyre – ami egyébként betegségügy – számítani probléma esetén pedig már teljesen lejárt lemez… Amikor nekem valaki azt mondja, hogy nem érdekli az egészsége, elbúcsúzom tőle, és jó egészséget kívánok neki… Ennél többet már nem tehetek érte.

Ez az összeállítás összefoglalja, hogy mire is képes ez a gomba: 

A mai vírusterhes világban – azt hiszem – ez a termékcsalád messze az elsők között foglal helyet az egészséges táplálkozás területén. És ha még azt is meggondolom, hogy az egészség visszaszerzése vagy megtartása közben isteni ízekkel kényeztethetjük magunkat naponta, akkor végképp nem csodálkozhatunk azon, hogy egyre több, Organo Gold termékeket kedvelő, dinamikusan önszerveződő csoportok nőnek ki a világ minden földrészén, mint eső után az erdőben a gomba.

 

Befejezésül pedig: így nőjön meg az amúgy sem kis orrom, mint Pinocciónak – a fából faragott kisfiúnak -, amikor hazudott:
Akármennyire furcsa, de ez az 1. része ennek a sorozatnak:
Simonék félrebeszélnek 87. (Egy ősi titok, avagy minek dőltem be megint?)
                                        2. (Már megint olyan kis nyanya vagy!)
                                        3. (Gyanúsan jó ez a kávé!)
                                        4. (Nem hiszek az „ilyenekben”!)
                                        5. (Nekem csak egyetlen bátyám van!)
                                        6. (Mi legyen a csemeténk, ha felnő? „Csak nem piramisról van                                                                                                                                               szó?”
                                        7. (Super Sutarday Kecskeméten!)

Ha barangolni akarsz a blogom lankáin, megteheted! 

INSTAGRAM: simonmara54

 

 

 

Cikkajánló

One thought on “Ganoderma-életelixír (8.) Ajándékba kapott hónapok

  1. I blog often and I seriously thank you for your
    content. This article has truly peaked my interest.
    I am going to book mark your blog and keep checking for new information about once per week.
    I opted in for your Feed too.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük