Amikor megint útra kelek – a nagy találkozás

 

Igazán stílszerű a beköszöntő fotóm, amelyet a legutóbbi USA-ba utazásom „küszöbén” sikerült lencsevégre kapnom (várakozva a felszállásra) a repülőtér belsejéből. 

Sziasztok!

Mostanában egyre lezserebbül vagyok fent az interneten. Ez persze nem csoda, hiszen egyre inkább foglalkoztat, hogy jövő héten (2018.11.07.)  meglátogatom Londonban az unokámat. Végre személyesen tehetem tiszteletemet az új családtag előtt. Ekit – mert ez a beceneve – végre megpuszilgathatom, és együtt nevethetünk mindenféle bébi huncutságon.

Ez egy igazi, nagy találkozás lesz!

 

Bemelegítésül ajánlom azon hátrányos helyzetű olvasóimnak, akik még nem olvasták el a „Nagyi, hogy ityeg a fityeg” című blogomat!

Ezen kivül szeretném, ha az útra való felkészülést nem az utolsó órák utolsó percében bonyolítanám le. Persze ez úgy hangzik, mintha rajtam kivül álló események nem engednék az időben való bepakolásomat.

Egyik, hihetetlen ideggörccsel járó összekészülédesemet (A világ legnagyobb tengerjáró hajójával (1.) Hol van az útlevelem?) ebben a blogomban zenésítettem meg.

Pedig jó lesz észnél lennem, mert fiammal, Dániellel megint Las Vegasban lógatjuk lábunkat 14 napon keresztül – utazást is leszámítva. Londonnak is más az időjárása, Las Vegasnak úgy szintén, a börőndöm pedig nem nagy, igaz, gyönyörű! Ez is valami!

Ne legyünk azonban telhetetlenek!

 

 

Ez (is) USA – Atlantic City

(1.) Repülni jó – de ezt már kivülről fújjátok! 

(2.) És te holnap utazol? 

(3.) A hamisítatlan ameriakaiak

(4.) Business class utasai avagy az égből pottyant pénz

Meleg szívvel ajánlom úti élményeim morzsáit azoknak, akik még nem olvastak LondonLas Vegas és a Fülöp Szigetek világából szerzett (legalább is számomra) felejthetetlen tapasztalataimról:

Fülöp Szigeteki esküvő 

Londoni tévelygések (73.) London Pass (12.) Windsori kastély 

Viva, Las Vegas (8.) Utórezgés 

A világ legnagyobb tengerjáró hajójával (8.) Stan & Pan – hajó formájában

 

INSTAGRAM: marasimon54

Ha szeretnél körbe nézni a több mint 900 blogomban,

megteheted: www.simonmara.com

Fontos!

Ha bemész a KATEGÓRIÁba, 30 téma között válogathatsz!

 

Cikkajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük