Kitiltott személy (12.) Kösz! Jól vagyok!

 

A Facebook fő fiókomban egy hónapra letiltottak mindenféle tevékenységet, mert „közerkölcs rombolásában élen jártam megint”. Pedig irtóra betartottam a szabályt: nemi szerv, mellbimbó eldugva. Bár érdekes dolog, hogy elolvasva a szabályzatot, ott az szerepel, hogy művészi alkotásokkal kesztyűs kézzel bánnak a nagy erkölcsrombolás területén. Hümmmm…

Természetesen nem bánnak kesztyűs kézzel, mivel a gifeket nem tartják művészi alkotásnak, pedig ha valami az, akkor egy csodálatos gif maga az istenni megnyilatkozás.

Megfigyeltem, hogy olyankor tutira letiltanak, ha olyan fotót teszek ki magamról, ami a teljes elégedettséget, jó kedvet sugározza. (Ráadásul állatira jól nézek ki azon a fotón.) Erről a témáról már többször kifejtettem véleményemet.  Íme az a bizonyos fotó!

Szóval, talán volt az jó, tíz napja is, hogy esett a hó, és ünnepi ruhába öltözött minden növény. Éppen tepertem haza Terikétől, mert eléggé sok időt töltöttem náluk. Erre mondja az én Lacim, hogy „miért nem költözök Terikéékhez?”.

Bár nem költözök Terikéékhez, ám amikor a gát innenső oldalán akartam learaszolni, a hóval borított domb tetején fenékre ültem, még a nyaki gerincvelőm is belerázkodott, és egész az útig leszánkáztam.

Tehát nem mertem azon a héten elmenni a salsásokhoz edzésre, mert féltem, hogy csak rontok a helyzetemen, mivel fájlaltam a gerincemet.

Közben a laptopom is szarakodik, és egyre gyakrabbaban int be, tehát a FACEBOOK második fiókomban sem tudok kalózkodni. És milyen érdekes, aki egy kicsit számít A Face világában, legalább is abban az 1350 főt beleértve – akik az ismerőseim közé tartoznak -, mindenkit letiltottak különböző f… indokokkal, kivonták a forgalomból egy hónapra. Mindenkit hidegre tettek.

Kinek jó ez? Milyen erők közreműködnek ebben? Itt felnőtt emberek széles rétegéről van szó, akiket szórakoztat – még engemet is -, ha egy gyönyörű női fenék felett egy gőzölgő kávés csészét látunk. És ezzel a képpel akarnak nekünk jó reggelt kívánni. Ha annyira erkölcs-rombolónak tartják egyesek a Facebookot, akkor miért mennek fel rá, és miért nem ápolják inkább a muskátlis ablakuk alatt a futó rózsájukat.

Az ifjúságnak is megvan természetesen a maga világa, de a felnőttek abból kimaradnak, mert a felnőtt a saját társaságát keresi. Remélem, nem mondok ezzel újat. Akkor miért akarnak ránk erőltetni egy olyan módit, amiben nincs semmi pláne, akár egy kis pikantéria, humor? Az apáca lelkületűek vonuljanak zárdába.

Közben az emúlt szombaton, ha valaki megkérdezte volna tőlem: „Hogy vagy?” – nem is válaszoltam volna. Ugyanis szombaton befordultam a falnak, és nem érdekelt semmi. Ágy vonzásában éltem.

Pár nap múlva elvitt Laci az orvoshoz, aki megnézve a vérképemet, sem fedezte fel, mitől és főleg, hol található gyulladás a szervezetemben, ami miatt harcképtelenné váltam. Azért kaptam egy doboz anti-biotikumot. Biztos, ami nem bizonytalan!

Kösz! Jól vagyok!

 

Az eddigi kitiltások sora itt olvasható el:

1. részt Nem hittem volna itt olvashatod el!

A 2. részt Nem megyek haza itt olvasható el!

A 3. részt Mara, maga normális? itt olvasható el!

A 4. részt Mara a szénakazalban itt olvashatod el!

Az 5. részt Hurrá, akkor nyaralunk! itt olvashatod el!

A 6. részt A csatorna nem létezik itt olvashatod el! 

A 7. részt Sok lúd disznót győz! itt olvashatod el!

A 8. részt Hernyók és egyéb csúszómászók! itt olvashatod el!

A 9. részt Újabb gyöngyszem melenget itt olvashatod el!

A 10. részt Tisztelt Facebook itt olvashatod el!

A 11. részt Valaki mocsok volt megint

 

Simon Mara

marasimo@gmail.com

INSTAGRAM: simonmara54

Ha barangolni akarsz a blogom lankáin, tedd! S utána tedd a kezedet a szívedre…

 

 

 

 

Cikkajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük