Kitiltott személy (9.) Újabb gyöngyszem melenget

Egyszer már neki kezdtem, hogy kiöntsem a szennyes vízzel tele bilit, de ez idáig visszafogtam magamat. (Férjemre való tekintettel a „szennyes víz” helyett nem írtam semmi vulgárisat, csak gondoltam.) Különben is más dolgom volt mostanában. Átruccantam fiammal Las Vegasba kilenc napra!

Ám most megint ismételten hatalmas bakit véltem felfedezni, és megint csak úgy érzem, hogy valaki vagy valakik szórakoznak velem. Igaz, úgy is felfoghatom: a személyem fontos számukra, mert állandóan foglalkoznak velem!

Kéretlen tartalomként értékelték az egyik blogomat, és nem engedik, hogy megismételjem. Ti ítéljétek meg, tényleg közízlést romboló, szeméremsértő blog ez?

Mint ez a kutyus, maximum csak vonyítani tudok a holdra:

 

 

A téma – nem hiszitek el! – KARÁCSONY!!!

Nem pornó, nem duhaj szex. Karácsony! Ám erre mi a reagálása Facebooknak? Sérti az alapelveket! 

Szóval, úgy!!!

Ezért jár a cuppanós puszi:

 

 

Letiltották a Simon Mara oldalamat a Facebook-on általános maszlaggal, ami arra emlékeztet erősen, amikor a nyuszi akkor is kapott egy maflást a rókától, ha fején volt a kockás sapkája, de abban az esetben is kijárt egy jó csattanós, ha elfelejtette feltenni. (Utólag írom ezt: nem ez volt az utolsó letiltás. A 2. oldalt is letiltották. Ekkor már csak nem is magyarázták meg álságos, semmitmondó szemét magyarázattal. Azon csodálkozom, hogy ezek után is optimistán tudok felkelni nap mint nap. Persze lehet, hogy ez a hülyeségem fokmérője is egyúttal!)

Vajon milyen probléma köteget hord magában, hogy egy színes anyaggal kedveskedtem azon olvasóimnak, akik egyébként is szeretik az írásaimat és netán nem nagyon tudnak eljutni Karácsony táján Londonba?

Egy keretes szövegben ezt kaptam:

„LETILTOTT HIVATKOZÁS

Úgy gondoljuk, hogy az általad megnyitni próbált hivatkozás kártékony, ezért a saját biztonságod érdekében letiltottuk azt.”

Sérelmezem, hogy maximum egy robottal tudok „szót váltani”. Ez azt jelenti, hogy talán kapok egy mondatnyi magyarázatot napok, hetek múlva, amit kitűzhetek a kalapom mellé. Én élő embereknek írok, akik szeretik a szösszeneteimet. Elvárnám, hogy nevét, arcát adó, hús-vér emberrel tudjam megosztani averzióimat. Ha én tudom adni teljes életnagyságban magamat, akkor vica-verza legyen igaz!

 

 

Az eddigi kitiltások sora itt olvasható el:

1. részt Nem hittem volna itt olvashatod el!

A 2. részt Nem megyek haza itt olvasható el!

A 3. részt Mara, maga normális? itt olvasható el!

A 4. részt Mara a szénakazalban itt olvashatod el!

Az 5. részt Hurrá, akkor nyaralunk! itt olvashatod el!

A 6. részt A csatorna nem létezik itt olvashatod el! 

A 7. részt Sok lúd disznót győz! itt olvashatod el!

A 8. részt Hernyók és egyéb csúszómászók! itt olvashatod el!

 

Simon Mara

marasimo@gmail.com

Skype elérhetőség:

simon.mara2

Ha barangolni akarsz a blogom lankáin, tedd! S utána tedd a kezedet a szívedre…

 

Cikkajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük