Kitiltott személy (5.) Hurrá! Akkor nyaralunk!

Megkaptam az újabb tiltási adagomat. Már kezdtem kényelmetlenül érezni magamat. Semmi tiltó lista, kitiltás, letiltás? Senki nem csapja az orromra az ajtót?

 

Hát senki sem gondol rám???

Szeressetek, kényeztessetek! Ha tiltotok, én mosolygok. Jól van ez így! Jó úton haladok előre. Mert a TILOS az igazi élvezet! Mint tudjuk mindannyian!

Mi pláne van abban, ha körbe vagyok bélelve engedéllyel? Amikor az ember orra lefagy a zimankóban, az igen! Amikor elgémberedett ujjait nem tudja behajlítani, hogy rágyújtson egy csikkre, az már döfi.

Viszont meg kell jegyeznem csendben: milyen érdekes, az internetet elöntötte a trutyi, mint amikor a szennycsatorna visszafelé folyik, mert már régen takarították.

Korlátok és táblák, szabályok – életünk szerves része. Érzelmi életünknek viszont enyhén záptojás szaga van.

Nem kell engedély a közhelyek használatához, az általános semmitmondáshoz, a tömeg cikkekhez sem. Nem kell engedély a mások ócsárolásához, nem kell engedély a másik lehúzásához, eltaposásához.

Ja, igen! Pár nappal ezelőtt a Google+ csapata jelentette be, hogy két hétre felfüggesztenek! Magyarázat: szabályzatok halmaza! Na! Azokból aztán olyan okos lettem…

Hurrá! Akkor nyaralunk!

Mit akarok én? Valóban jó úton járok!

 

U.i.: Közben Csernai Zoli üzlettársamtól megtudtam, hogy igazából a Social Redirect Pro posztoló programra „rágnak be”. Tehát ezt a programot ne használjuk ennél a társaságnál, ha már annyira meg akarunk valamit osztani a néppel! Jól van, ez is kipipálva! 

 

Na, és a családi történetek is lehetnek testesek!

Itt vannak az előzetesek!

Egy kis kultúra nektek sem árt!

 

1. részt Nem hittem volna itt olvashatod el!

A 2. részt Nem megyek haza itt olvasható el!

A 3. részt Mara, maga normális? itt olvasható el!

A 4. részt Mara a szénakazalban itt olvashatod el!

Simon Mara

marasimo@gmail.com

Ha barangolni akarsz a blogom lankáin, tedd! S utána tedd a kezedet a szívedre…

Cikkajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük