Viva, Las Vegas (6.) Két lányt egy csapásra!

Az a nagy igazság, hogy Las Vegassal kapcsolatban a bőség kosarával birkózom. (Most úgy, elképzelem lelki szemeim előtt, mit is akartam én… Csak nem képzavar? Ám ne törődjetek semmivel. Belefér ebbe az év végi őrületbe, nem?)

Annyi élményem van, hogy néha ez már teher is számomra, mert úgy érzem, nem tudom méltóképpen visszaadni. Egyik ismerősöm kevesellte az embereket az utcán. Meg kell nyugtatnom: ha az utcán nem voltak, akkor a kaszinókban és egyéb szórakozó helyeken ütötték el az időt reggeltől reggelig. Erre azt válaszolta, „jahh, kérem, akkor ezeknek van pénzük”. Ühüm…

Másik ismerősöm szerint egyenesen giccses. Igen giccsesnek is lehet nevezni, amiket láttunk ott, de ezek már művészi giccsek. Lényeges szempont, hogy ezek a giccs parádék teljesen kizökkentik az embert a hétköznapokból. Újból gyerekké válik, és ujjongva, elismerően felkiált – őszinte meglepetéssel hangjában -, amikor pld. meglát egy csodálatos kis mesepalota körül egy tündéri kisvasút szerelvényt körbe-körbe futni.

Kérdezhetnétek, ugyan már, Mara, miért van erre szükség? Én pedig azt válaszolnám, hogy miért ne?

Most, a szilveszteri külön kiadásban egy-két kedvenc időtöltésemet megmutatom ott, messze földön, a Bűnök Városában – de csak és kizárólag a TI kedvetekért.

A következő fejezetben megtudhatjátok, ha még éberek vagytok, hogy ki ki alatt, illetve mi mi alatt helyezkedik el, és miért.

Úgy gondolom, hogy jó választás az alábbi videó a szóban forgó táncosnő összeállításhoz, amely alól kikopott a zene. Mire feltettem a YouTube-ra, addigra eltűnt az aláfestő zenéje – mármint a táncos csajok zenéje. A lényeg azért élvezhető.

Baráti használati utasítás: bekapcsoljátok a felső videót, és miközben megy a zenéje, megnézhetitek a csábos, táncos csaj összeállítást is. Így két csajt üttök egy csapásra.

Egyébként ezeket az őzike lábú, kígyó testű csajokat – ki hinné? – a Paris Hotel (h)aljában fotóztam le. Persze itt is kaptam az „ejnye, ejnye” vagy „dá-dá” fenyítéseket. Nem lehetett fotózni, illetve videózni. Mindig attól függött, hogy éppen ki, milyen kedvében volt. Mindentől függetlenül a hangulatot tudták fokozni ezek a bestia nőszemélyek.

Egy kis ellentételezésért sem megyek a szomszédba, tudhatjátok! A tűz és a víz. Eddig volt a tűz, most pedig tűzoltás következik: titokban így hívom a Bűnök városát, a vizek városa.

Sivatagban építették: ehhez képest víztenger nyaldossa a gyalogos járdát sok helyen. Természetesen a hoteleken belül is hatalmas pancsizásra alkalmas, gyönyörű medencék csábítanak arra, hogy felkapjuk magunkra a fürdőruhát, és uccu, neki!

Itt, még a Palazzoban a medence vízét nem fűtötték, nem is mentünk bele később sem. Viszont a szomszéd hotel, Venetian medencéje nem csak szép, de isteni kellemes volt. Tehát az a teória, amely szerint a szomszéd fűje mindig zöldebb, ez igaz lehet a vízre is – más vonatkozásban.

És mielőtt a szomszéd hotelbe mentünk volna vízmenőségi ellenőrként, nagyon sok szép, érdekes részletet láttunk, mint pld. ilyet:

 

Itt van a szomszéd hotel igen kellemes medencéje, ahol valóban bementem a vízbe úszni, és igen élvezetes volt!

 

Most elárulok nektek egy hadi titkot! Az egész blogírásban azt utálom a legjobban, amikor a YouTube-ra felteszem vagy meg próbálom feltenni a videókat. Az kész idegbaj! Néha olyan elmeháborodott állapotba kerülök, mivel már – mondjuk – megvan a 75 %-a, és egyszer csak valami történik, és lenullázódik. Kezdhetem az egészet elölről. Ehhez a témához társul, hogy megfigyeltem, most már mondhatom, hogy tényleg így van: amikor 250 videót elérek egy csatornán, fogja magát a rendszer, és egyszerűen megszünteti azt a csatornámat. Az első 250-et úgy, ahogy volt, szőröstől, bőröstől lenyelték. Ekkor persze el voltam keseredve, mert voltak közöttük megismételhetetlen – mivel már az illető meghalt -, kimondott gyöngyszemek.

Most is elértem 240-valamennyit, erre látom, hogy azt írják ki: „felfüggesztették”. Hát, nem aranyosak? Most megint kezdhetek egy 3. fiókot. És ez így fog menni, míg a világ, világ. Ekkor szól a földszintről a férjem:

  • Hagyd már abba a blogírást! Nem lenne könnyebb nélküle?
  • Neeeeem! Szóval bambuljak veled esténként a holt unalmas tévé műsorokon? Inkább a halál!

1. rész: A Holdra szállás sokkal könnyebb! 

2. rész: A kiválasztottak avagy   berepültünk a világosságba! 

3. rész „Sin City”, a Bűnös Város 

4. rész Kitörő vulkán a város közepén 

5. rész Paris Hotelen belül

 

Simon Mara

habos felső plusz kalap

Ha barangolni akarsz a blogom lankáin, megteheted!

INSTAGRAM: simonmara54

(melyet ritkán látogatok)

Cikkajánló

One thought on “Viva, Las Vegas (6.) Két lányt egy csapásra!

  1. Wonderful work! This is the type of info that should be shared around the net. Shame on the search engines for not positioning this post higher! Come on over and visit my site . Thanks =)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük