Szöszi-NET (51.) Szilveszteri buli a Kis-Dunán (2017-2018)

Amikor szilveszter napján, reggel 8 órakor felébredtem, megállapítottam: istentelenül ócska időjárás van. Szomorú-szürke, mocsadék időjárás. Kinek van kedve bármihez?

Ám megígértük a lacházi evezősöknek, hogy megyünk a meghirdetett, már hagyományosnak számító talira, a Kiskunlacházi Csónakházba. Ott kiderül, hogy mit is fogunk egymással kezdeni. Az időjárástól függően akár korcsolyáznánk is, mint egy évvel ezelőtt történt.

Lacival – férjemmel – szokásunktól eltérően késtünk. Öt percet! Ám meglepően akkora nyüzsgés volt!!! És már itt is, ott is messze zengett a biztató szó:

  • Csónakba! Gyerünk, gyerünk!

Buék 1

Buék 4

Nem tréfa -, gondoltam, és gyorsan felhúztam a gatyámra egy jó kis anorák nadrágot, melynek a külső élén végig cipzár húzódik, így még a boka csizmát sem kell levennem ahhoz, hogy magamra kapjam ezt az irtó praktikus nadrágot.

Itt van a legkisebb ugrifüles az édesanyjával. Őt sem lehetett kihagyni!

Buék 2

Az a muris az ilyen speciális, szokatlan bulikkal, hogy amikor már ténylegesen benne vagy a sűrűjében, rá kell döbbenned, hogy akár hiszed, akár nem, Te is részese vagy ennek a tömegjelenetnek, nem tudsz outsiderként érezni és tenni. Nem tudod azt mondani: „jajj, én ezt nem gondoltam ilyen komolyan”:

Egy „kis” evezés és bolondozás után pedig ettünk, ittunk, jót mulattunk. Várt bennünket bőséges, minőségi kaja, sütik garmadája és isteni forralt bor, citromos tea, na, és aki az erősebb szeszt pártolta, az sem maradt bánatos.

Találjátok ki, hogyan éreztük magunkat!

Utóiratként meg kell jegyeznem, hogy idén jó pár dolog történt velem, amire még álmomban sem gondoltam.

Íme: implantátumot ültettek be az ínyembe, aztán elmentem Las Vegasba és szilveszter napján eveztem a Kis-Dunán. Egyik dolog sem lebecsülendő!

 

És a legvégére ide hozom a jövő év végéről szól bulit is, ha egyszer már azt is át- és túléltük: Ha szilveszter, akkor buli a vízen!

 

 

A Szöszi-NET sorozat kedvelőinek ajánlom, hogy ebben a KATEGÓRIÁBAN  is nézzenek körül bátran: https://simonmara.com/category/szosszenetek/

Ha barangolni akarsz a blogom lankáin, megteheted!

INSTAGRAM: simonmara54

(melyet ritkán látogatok)

Cikkajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük