Szöszi-NET (95.) Ujjé, a ligetben nagyszerű, avagy Vihar a biliben!

Persze folytathatnám a címben szereplő ismert dal szövegét, de elakadna a hangom, hiszen a ligetbe lassan már csak a beoltottak mehetnek, igazolvánnyal, a beoltatlanok diszkriminatíve nem.
A nemzetközi helyzet fokozódik: begyorsult a több évtizede elindított, de két éve már kézzel is kitapintható, sokakat foglalkoztató világméretű projekt, amely ezen a néven vált ismertté: Vihar a biliben.
Vannak, akiket a hatalmas bevételek részegítenek meg és vetkőznek ki emberi mivoltukból. Röviden: nem ismernek sem Istent, sem embert. A másik, igen népes tábor – több milliárdról beszélhetünk -, akiket információk híján orruknál fogva vezetnek. Nem tűnik fel nekik, hogy ellentmondások erdejében találják magukat.
A XIX. században az Aranyásók korát éltük, a XXI. század elejét pedig a vakcinák kora jellemzi. Jelszó: „hulljon a férgese”! Annyi különbséggel, hogy az aranyásók kedvező hatással voltak az általuk megcélzott területek infrastruktúrájára – leszámítva az őslakós indiánok kinyírását, illetve, hogy az indiánokat rezervátumokba zártak . Mondhatom azt is, hogy életterek alakultak ki, családok megélhetése vált lehetővé, viszont a XXI. században, a nagy vakcinaláz következtében – amikor a vakcinagyárak több százszoros hasznot tesznek zsebre!!! – lassan városnegyedek fognak kihalni.  
Az optimizmustól csak úgy dagad a mellem. Egy számmal nagyobb melltartót kellett vennem ezért a Ráckevén nemrég megnyílt kínai nagy áruházban. Igaz, igen ritkán hordom eme kiegészítő ruhadarabot. A pozitív életérzésem fényéből csak azért vesztett, mert az elmúlt közel két évben megváltoztak az erőviszonyok.
Úgy néz ki, hogy az emberek kis pontokká zsugorodnak, kis porszemekké alakulnak, és a hatalmas, tájfun erejű szélvész sokunkat kisodor a nyílt óceán fölé, mint egy könnyű tollpihét, ahonnan már nincs visszatérés. Nem számít, hogy élő orgánumok vagyunk, nem számít, hogy érző csodalényeknek születtünk, belőlünk csak egyetlen egy van az egész mindenségben, nem számít semmi sem.
Ha valaki még nem tudná, egy a fontos: a pénz, a pénz és még 1x a PÉNZ!
Elképesztő, hogy eddig értelmes embereknek vélt ismerőseim is beálltak csavarnak a nagy gépezetbe, amely termeli a pénzt a mi vérünk, a mi életünk árán. Ez – mármint a pénz termelődése – nem lenne probléma, ha az egyes csoportok közötti óriási különbségeket kissé rendeznék…
Nem veszik észre vagy elsiklanak a fölött, hogy még az ún. egészségügyet is – aminek a feladata a gyógyítás lenne – úgy alakítják fentről, hogy egyrészt lehetetlen legyen bennünket, akik lerobbannak bármilyen betegségből kifolyólag, orvosi ellátásban részesíteni, másrészt semmiféle alternatív megoldást nem javasolnak. Sőt, nem, hogy nem javasolnak alternatívát, de le is törlik a palettáról azokat szigorúan, felső utasításra eltitkolják az igazságot. A prevencióról szólva, meg végképp egy nagy űr tátong.
Hogy lehetséges az, hogy a körzeti orvos telefonon keresztül „gyógyít” és diagnosztizál? Ez még annál is jobb, mint amikor a tévében lehetett látni évekkel ezelőtt, hogy némely kuruzslókat fel lehetett hívni telefonon, és a képernyőn keresztül küldött energiát – persze pénzért.
Ha csak nem nevezzük preventív intézkedésnek azt, hogy kora reggeltől hajnalig egyfolytában rémísztgetik az egyszerű földi halandót mindenféle valótlan adatokkal és tökéletes valótlanságokkal. Ehhez pedig az úgynevezett celebek is asszisztálnak – jó pénzért.
Sosem beszélnek arról a médiában, mit kell tennünk azért, hogy elkerüljük a covidot – amelyet még nem tudtak valójában körülírni, bemutatni, izolálni, hogy is néz ki, pedig annak az illetőnek, aki kétséget kizáróan felmutatja az Úr színe előtt, „ime, Uram, itt van a Te gyermeked, a kis Covid”, annak 38 millió forint ütné a markát. (Megmondom őszintén, már nem tudom, melyik videóban láttam ezt a felhívást, de mint gondolat is megér egy misét.) Milyen egyszerű! Mekkora jó üzlet: én bemutatom nektek a kis Covidot, Ti pedig ide adjátok nekem a suskát.
Hány virológus, „neves” szakember hozza ránk óráról órára az idegbajt, közben csak erre az egyszerű kérdésre képtelenek válaszolni. Eddig még nem sikerült nekik. Viszont már a covid ellenszerét kitalálták. Ez pont olyan, mint amikor az ellenség ellen felkészülünk, csak éppen nem tudjuk, hogy néz ki, honnan fog támadni – a Földről, a levegőből? -, milyen fegyverei vannak. Akkor vajon miképpen lehet velük szemben felkészülni?
Feltalálták a nagyszerű vakcinákat, amelyek csodálatosan biztonságosak. Ezért is van annyi vakcina-károsult, ezért halnak meg fiatalok vagy betegednek meg úgy, hogy egy életre belerokkannak. Az orvosok széttárják karjukat, és azt mondják: nem, ezeknek az eseteknek: a szívizom-gyulladás és társainak hirtelen kialakulásához semmi köze sincs a beléjük fecskendezett koktélnak. Hogy is lehetne?
A pénzéhség elvette egyesek eszét, és épp ezért már a jövő nemzedékét sem hagyják ki a buliból. Ahogy mondtam: nincs pardon.
Nem veszitek észre, hogy tökéletesen mindegy: egészséges vagy-e vagy sem? Az egyedüli kérdés az, hogy ők mit akarnak, és azt hogyan akarják elérni. Megsúgom: minden áron. Ha netán beteg lennél, akkor nem segítenek meggyógyulni, helyette olyan protokoll szerint „orvosolják” problémádat, amikor az eredmény ez: a műtét sikerült, a beteg viszont belehalt.

És csak úgy, levezetésképpen, nézzétek meg ezt a videót, és gondolkodjatok el azon, milyen jövő körvonalazódik nekünk, embereknek. Ha pontos akarok lenni, a jövő már itt kopog a hátsó bejárati ajtón!

A videó címe:

Aldous Huxley És A Szép Új Világ : A Gyönyör Sötét Oldala

Szép jó éjszakát mindenkinek!

 

A Szöszi-NET sorozat kedvelőinek ajánlom, hogy ebben a KATEGÓRIÁBAN  is nézzenek körül bátran: https://simonmara.com/category/szosszenetek/

Ha barangolni akarsz a blogom lankáin, megteheted!

INSTAGRAM: simonmara54

(melyet ritkán látogatok)

Cikkajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük