Szöszi-NET (34.) Van benne valami, csak tudnám, hogy mi?

Kora délután. Minden nyugodt. Én is. Teljesen el vagyok havazva a neten való kép-vadászat miatt.

Már nagyon szomjas voltam, de annyira érdekesnek tartottam egy weboldalt, hogy teljesen elmerültem a képi világában, amit ott felfedeztem.

Pld. ilyet találtam ott:

 

Végre rászántam magamat, és gyorsan öntöttem a lassan már kihülőfélben levő teából. A bögrémbe még tettem egy púpos kanálnyi mézet és frissen csavart citromot.

Na, meg ilyet találtam:

Itt pedig a férfi iszony, akarom mondani a férfi uszony:

És amikor a fent leírt mozdulasort befejeztem, ahogy dukált, kiöntöttem az egészet egy laza csuklómozdulattal.

Azonban nem a mosogatóba ömlött a bögre tartalma! Neeeem! A földre. És csak csurgott a szekrényen lefelé megállíthatatlanul. Mind eközben azon gondolkodtam, hogy – állítólag – miden rosszban van valami jó.

De mi a pihe lehet abban jó, hogy a frissen váltott zoknimra, nadrágomra ráfröccsen a ragacsos lé? Hogy a padlóra padlószőnyeget készíttetett a mesteremberekkel Kriszta, a fiam felesége? És most ennek a levét iszom meg éppen…

Jah, igen, náluk a Fülöp-Szigeteken döngölt padló járta, itt, Londonban ki kellett élnie, hogy még a konyhai részen is hangelnyelő padlószőnyegen lépkedünk. Nah, persze, nem mondhattam neki, hogy ez tiszta badarság. A konyhában ugyanis minden előfordulhat. A lávaömléstől kezdve a zsírban sült cuccok leeséséig minden. Tehát a padlószőnyeg rossz húzás.

Szóval megint kezdhettem a tea készítését, és csak törtem a buksimat, ki volt az a nagy tulok, aki kitalálta, hogy minden rosszban van valami jó? 

Biztatásképpen egy optimista giffel fejezem be. Éppen iparkodom az ágyba én is, akár csak Ti:

 

 

A Szöszi-NET sorozat kedvelőinek ajánlom, hogy ebben a KATEGÓRIÁBAN  is nézzenek körül bátran: https://simonmara.com/category/szosszenetek/

Ha barangolni akarsz a blogom lankáin, megteheted!

INSTAGRAM: simonmara54

(melyet ritkán látogatok)

Cikkajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük