Álom Manó és tásai (2.) Mizu, Bébi, mizu?

Ismeritek a kakaós fonott kalácsot? Nem? Igazából én sem, de az olyan lehet, ha tényleg nem a fantáziám szülötte, hogy az egyik fonata világos, a másik pedig a kakótól sötétbarna. Tehát ha ez megvan, akkor már könnyen tudtok azonosulni az alábbi, nem túl temetkezési vállalathoz illő apró kis csintalan megnyilvánulásaimmal.

június 28.
A félreértésekből mindig további férleértések születnek. És ez a műsor megy nemzedékeken át. És még nem unjátok!

Igen. Tényleg! Olvassátok el Az ígéret földjét! Ez is az egyik nagy félreértések megzenésítése! Amikor az ember önkezével harakirit követ el! Azt mondjátok, hogy „ez igen komoly” téma. Tudom. Néha az élet is elég komoly velünk…

Tudjátok, én is olyan vagyok, mint a hullámvasút, csak nem annyira szédítően jó!

június 29.
Ma rendet csináltam a disznó ólban. Aki elkezdte kerülgetni, hogy szép vagyok vagy ehhez hasonlót mondott – angolul -, az mehetett Isten hírével, letiltottam. Magyarul persze lehet! Szabad választás van Magyarországon még mindig!

Június 30.
Az Álom Manók most éberek. Lefeküdhettek ezért jóval később is! Ezekkel a barátaimmal búcsúzom el tőletek, már mint aki korán akar lefeküdni. Nem fogok a küszöbére keresztbe feküdni ezért. 

 

Július 1.

Tudjátok, nem maradok el. Most elsősorban a nőknek kedvezek ezzel a kis videóval. A férfiak meg végezzék a dolgukat!

július 1.

Jó reggelt! A mögöttünk levő kiserdőben még kora reggel egy olyan madár dalolt – a többiek hallgatták, én is köztük -, aki az elmúlás hangján szólt hozzánk. Gyönyörű volt, de összefacsart egy kicsit, mint amikor a hűtőből kivett citromot csavarjuk a forró, gőzölgő teába. Viszont – az ellenség átjátszása végett – nem madaras képet küldök nektek!

 

Ehhez kapcsolódva, vagy ez alatt esetleg, vagy pedig e fölé: Mizu, Bébi! Mini dráma – két szereplős (a kibővített figurák – anyagtakarékosság miatt elhanyagolhatóak!):

Én: Mi van, Te lány? Megfújtad a harci kürtöt?
Lány: Naná!
Én: Mi van? Rájöttél, hogy sötét van az alagútban?
Öt perc múlva
Lány: JAAA
4 ÓRA MÚLVA
Lány: Úgyhogy kijöttem a fényre.
Én : Na, végre valami rémhír!

 

Az ÁLOM MANÓK ÉS TÁRSAIK sorozat további részeit ez a link tartalmazza:

https://simonmara.com/category/alom-manok-es-tarsai/

Ha barangolni akarsz a blogom lankáin, megteheted!

INSTAGRAM: simonmara54

(melyet ritkán látogatok)

Cikkajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük