Eldugott gyöngyszemek (17.) A parttalan fenék vonzásában

Miután feldobta a net ezt a blogomat (2017.03.01-én, hogy szalad az idő!!!), első felindulásomban le akartam törölni, miután láttam, hogy 3 videómnak annyi. Aztán változtattam álláspontomon. A Joutube több száz videómmal együtt ezeket is „kiszanálta”, de ettől még a szöveg jó. És megtudhatjátok, MIÉRT IS ESZKÖZE AZ ÉRZÉKEK FELSZABADULÁSÁNAK A TÁNC.

Szombat este alkalmas diszkó megközelítésére és az elemi ösztönök felkorbácsolására. Na persze táncolásra is!

diszkóban vagyok

 

Danival fogtuk magunkat, és elmentünk a dizsibe. Ott volt még sok-sok fiatal, többek között Anikó és Alexandra is. Igazán mondhatom, hogy jó társaság voltunk így, négyesben.

Ugyan nem lehetett beszélgetni, ám a zene+tánc megteszi a magáét. Amikor táncolsz, másokhoz is hozzá érsz akaratlanul, hiszen az éjfél hívogató öble a szégyenlősség, a visszafogottság zsákjának a száját is megoldja.

És azt veszed észre, hogy mögötted valami határozott, ám mégis a te saját formádat, elsősorban fenék vonalát követő tenyér érint téged. Nem erőszakosan. Ezt határozottan állíthatom.

Először nem tulajdonítasz ennek jelentőséget, hiszen ahogy mondom, egyre többen merészkednek a parkettára. Már az ablakok oldalán levő padokon is táncolnak a csajok. Még én is felugrottam nagy lendülettel. Semmit sem szégyelltem. Jól éreztem magam.

Ám térülök-fordulok és megint érzem ezt a speciális kéz- és test-közelséget. A tenyérbe belesimul a kerek fenék. Pont kézre való! Megváltoztatom – tudat-alattimra hallgatva – a pozíciómat, ám mit érzékel parttalan fenekem megint? A fiatal, kimondottan kellemes izomzatú férfi nem tolakodó, ám mégis határozott test melegét – radiátornak megfelelne -, mely hátad ívétől, egészen a combodig átveszi az érzékek felett az irányítást.

Igen, már Daniék is észre vették… Engem nem zavar egy cseppet sem. Amíg nem vesz üldözőbe senki, addig nem érzem, hogy menekülőre kell vennem. Inkább csak jót nevetek, hiszen mit akar tőlem ez a kigyúrt testű titán? Ekkor felkér egy másik fiatal ürge.

– Táncolsz velem? -, kérdezi a mosolygós, ifi szakosztály egyik magasra sikeredett példánya.

– De hiszen táncolok -, válaszoltam csodálkozva. Ám ha ez őt megnyugtatja, hát, legyen, táncolok vele. Ekkor már az egész diszkóval együtt táncoltam.

Szem nem maradt szárazon. Hogy is maradhatott, hiszen az izzadtságcseppek a fejed búbjától apró patakokban csordogálnak lefelé, a melled két halma közötti részt is megcélozva.

A méregtelenítési kúra – jelentem – csúcs volt!!!!

 

 

Egy kis szükséges elmélkedést ebből a blogból tudtok meríteni: Szöszinet (9.) Emberi kapcsolatok és más egyéb

én fekete kalapban

Az Eldugott gyöngyszemek sorozat olyan, mint amikor egy hatalmas női táska rejtelmei között kotorászunk. Sosem tudjuk, mit találunk benne:

https://simonmara.com/category/eldugott-gyongyszemek/

INSTAGRAM: simonmara54

(melyet ritkán látogatok)

 

 

Cikkajánló

One thought on “Eldugott gyöngyszemek (17.) A parttalan fenék vonzásában

  1. Heya i am for the primary time here. I found this board and I find It really helpful & it helped me out a lot. I’m hoping to give one thing again and aid others like you aided me.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük