Álom Manók és társai (136.) Belülről kifelé figyeljetek!

Ilyenre még nem vetemedtem, hogy magamat reklámozom, de miért ne? Belenéztem az előző blogomba, és elcsodálkoztam, hogy milyen pazar. Nézzétek meg csak bátran: 135. A molylepkék hajnalban is frissek és üdék.

Akárhogy is nézem, van aki droghoz folyamodik, hogy a valóság csapdájából valahogy kivarázsolja magát. Én pedig az Álom Manókhoz „menekülök”, hogy egy kicsit kikapcsolódjak, és az álomvilág határtalan birodalmát keresztül-kasul repüljem. Gyertek velem!

 

 

Ez nem maradhat ki! Szokták mondani, hogy a kutya hasonlít a gazdájához!

 

 

Annyira megihletett ez a tánc, hogy rögtön bedobtam ebbe a blogomba, hogy közkinccsé tegyem nektek. Zseniális! Minden a helyén van: a zene kiváló, a táncosok elragadóak és profik a javából. Nekünk pedig nincs más dolgunk, hogy élvezzük a pillanat varázsát!

 

 

Nehezen érthető az a nyilvánvaló tény, hogy csak „jót akarnak a nagyok nekünk”, kis mitugrászoknak? Ejnye! Meg kell, hogy értsétek, minden intézkedés, még akkor is ha nyilvánvalóan a sírba visz bennünket és családunkat, az érdekünkben teszik.

 

 

Ekkor már jó! Mert nem érzünk semmit, nem kell panaszkodni, hogy elnyomnak, nem érezzük az igazságtalanságok korbácsát vékony bőrünkön, mert mi már A Más Dimenzió birodalmába léptünk. Örökre!

 

 

Viszont nézzük ezeket a tündéri macskákat! Bár már többször kifejtettem: macska szeretnék lenni, ha még egyszer születnék:

 

 

Lehetne ez éppen szamár s – ám haladunk a korral, és zebrát hoztam nektek. Ő tudja, hogy kár idegeskedni. Kár a benzinért!

 

 

Amikor csak és kizárólag a szerencsén múlik az életed. Tapasztaltad már Te is, hogy szeret téged a jó Isten, és megmentett egy igen kínos szituációból?

 

Ennek a szépségnek semmi gonosz gondolat nem születik meg lelkében. Ha megteheted – és szimpatikus fiatalember vagy -, ilyet válassz magadnak élettársként.

 

 

Tényleg itt a tavasz! Vagy inkább a nyár?

 

 

Nem tudom megállni, hogy ezt a tehetséges énekesnőt – Nargiz Zakirova – is ne vonjam be ebbe az Álom Manó „buliba”:

 

 

Ez a süni édes, de vajon hová iparkodik? És pont most? Ja, igen, a sünik éjszakai állatok.

 

 

Egy nő, aki fiatal és szép, éppen tavaszi szél leng körülötte, ráadásul a helyszín is a kedvencem: a tengerpart.

 

Ez egy királynő a sakktáblán? Még szép! Ez egy királynő a sakktáblán és egyben egy szexi nő!

 

 

Figyelj a jelekre, figyeld, hogyan csapnak be téged a  médián keresztül, ne higgy a tömeg elé vetett adatoknak, mert a fele sem igaz. Sajnos rengetegen a hiszékenység áldozatai. (Nekem is van egy ilyen veretes sztorim, hogy elhittem, amit közöltek velem. Igaz, abból rengeteget tanultam.)

 

 

Ez alábbi, két hölgy szép, kedves, nőies. Nincsenek agyon-tetoválva, kellemes a látványuk, kimondottan jó érzést keltenek a szemlélőben:

 

 

Ha férfi lennék, biztos beleszeretnék ebbe a fiatal nőbe:

 

 

 

Igen, ezzel a kis denevér-szerű Álom Manóval búcsúzom tőletek, isteni figura!

 

 

Az Álom Manók ezzel a mesés giffel búcsúznak el tőletek, de nem örökre! Szép álmokat!

 

Az ÁLOM MANÓK ÉS TÁRSAIK sorozat további részeit ez a link tartalmazza:

https://simonmara.com/category/alom-manok-es-tarsai/

Ha barangolni akarsz a blogom lankáin, megteheted!

INSTAGRAM: simonmara54

(melyet ritkán látogatok)

Cikkajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük