Szöszi-NET (88.) Pepper robot és társai az Enjoy Caféban, Budapesten

Bár egy csinos pincérnő sokat nyom a latba, amikor az ember – főleg férfiak esetében – szóba kerül, hogy melyik vendéglátó egységet látogassák meg barátaikkal, ám ahol ma jártunk, az minden eddiginél érdekfeszítőbb volt.

Itt bizony nem csinos pincérnők hozták ki a kávét, üdítőt, hanem helyes robotok. Az Enjoy Caféban a videón látható pincér robotból kettő van, és rajtuk kívül egy kisebb fajta robot szakosztály található még a kávézóban.

 

  • Nemrég nyitottunk -, mondta Csizmazia Tibor, az Enjoy Robotics ügyvezetője, amikor barátnőimmel éppen mi is „tanulmányoztuk” a  robotokat. – A célunk -, folytatta az ügyvezető -, hogy tanulmányozzuk a robotokat, és a legtöbbet hozzuk ki belőlük. Kutatjuk a bennük rejlő lehetőségeket. Mi az ú.n. humanoid robotokra szavazunk, mert ezek hozzánk sokkal közelebb állnak, és valóban tudják helyettesíteni az emberi munkaerőt.
  • Nagyon izgalmas, és szerintem sok érdeklődőt becsalnak a robotok. Biztosra veszem, hogy nemcsak a felnőtteket, de a gyerekeket is nagyon érdeklik ezek a csillogó szemű, beszélő robotok.
  • Az Enjoy Robotics a világ minden részéről összegyűjti a legérdekesebb robotokat és azokat az Enjoy Budapest Cafeban és az Apartman Hotelben munkára fogja. A kávézóban több a robot, mint az alkalmazott. Górcső alá vesszük, programozzuk a robotokat, a legvadabb ötleteket is megvalósítjuk. 

Nekem is kell egy kis szórakozás: 

Magyarországnak is fel kell zárkóznia ehhez az izgalmas témához, nem előzhetnek meg bennünket akár a lettek vagy a románok.

Bennünket: Jutkát, Erikát és jó magamat meggyőzött a nem mindennapi, speciális kiszolgálás. Köszönjük!

A Szöszi-NET sorozat kedvelőinek ajánlom, hogy ebben a KATEGÓRIÁBAN  is nézzenek körül bátran: https://simonmara.com/category/szosszenetek/

Ha barangolni akarsz a blogom lankáin, megteheted!

INSTAGRAM: simonmara54

(melyet ritkán látogatok)

 

 

 

 

 

 

 

 

Cikkajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük