Szöszi-NET (50.) A 24 órás pornó csatorna

Fiammal (37 éves) és férjemmel (66 éves) meglátogattuk a közös barátunkat, a 67 éves Jenőt, akit már régóta nem láttunk. Beszélgettünk sok mindenről. Talán az egészség volt leginkább terítéken. A lumbális problémák erősen foglalkoztattak minket, ám nem fogott ki rajtunk ezen valóban fontos probléma.

A politikát – hála Istennek – kerülték a férfiak. Most mi értelme lenne annak, hogy egymás torkának ugorjanak csak azért, mert mindkét tábor máshogyan értelmezi az életet? Családok szakadnak szét, mert inuk szakadtából védik a maguk állásait. Kész röhej!

A lumbális problémákat követte egy sokkal kellemesebb téma: az utazás. Igen, ezzel én is tudtam azonosulni, mert én is imádok utazni. Gondolatban „jártunk” már Nepálban is. A Himalája legalsó csúcsain kapaszkodtunk fel meggémberedett ujjainkkal, ám a kegyetlen realitás mindig a mélybe taszított minket, a jelen megélőit.

A Jenő család megszállásának utolsó harmadában befutott Jenő 38 éves fia, Zoli is, aki megmászta volna a Himaláját társaival, ha nem derült volna ki a hegymászás első óráiban egy apró kis turpisság. Ugyanis az egyik férfi társuk a friss gerincműtétjét elhallgatta…

Miután kiszörnyülködtük magunkat azon, hogy egyesek milyen felelőtlenek, kezdtünk szedelőzködni. Ütött a búcsú órája, a dzsekik sorra kerültek fel gazdáikra, mikor Jenő megszólalt:
– Nekünk is pornó csatornánk van.

Ugyanis amikor felálltunk a kényelmes fotelekből, megbeszélték a férfiak, mi újság a pornó iparban, és milyen jó, hogy otthon is lehet nézni pornót.
Jenő:
– A változatosság gyönyörködtet. Vagy jobb lenne, ha házon kívül elégítenénk ki ezen igényeinket?

A pornóban csak az a hervasztó, hogy olyannak tűnik nekem, mint amikor Chaplin bekerül egy gyárba, és miután egy automata sorba bele-esett,  már tőle függetlenül történtek az események. Túlságosan mechanikus -, mondtam.

 

– A férfiaknak egészen más a véleménye erről -, és Jenő azt az anyakocára emlékeztető, barátságos, savós szemeit rám meresztette jelentőségteljesen.

Igen, mivel a pornó iparban a nő nem más, mint csupán egy lélegző, két lábú, egy pi…jú valaki, aki inkább emlékeztet egy felfújható gumi nőre.
Ezen gumi nőnek nem lehetnek ötletei, érzései. A pornó filmekben semmi izgalom, hiszen egy percen belül kiderül minden. Kinek, milyen portékája van, mint amikor az Ecserin kipakolják egymás mellé az összecsukható asztalra a bugyit, melltartót és gumi csizmát. Utálom a pornó filmeket, ezért nem is nézem azokat.
Az érzékek tárházát nem használják ki, csak a dugásra összpontosítanak.

– Te prűd vagy, Mara. És különben is, honnan tudod, hogy milyenek a pornó filmek, ha nem szereted nézni, és nem is láttál még ilyet?

Nem azt mondtam, hogy nem láttam soha. El tudod képzelni, hogy egy 63 éves nő még nem látott ilyen jellegű filmet? És képzeld el, hogy talán csak egy volt, amire azt mondom: profi volt. Ott mind a két fél ugyanolyan lelkesen és kreatívan vetette bele magát a hancúrozásba. Ott nem láttam alárendeltséget. Nem éreztem azt, mint amikor a földesurak használták a cselédlányokat – mondjuk – az ágyneműcsere és a mosogatás közötti időszakot összekötve valami hasznossal.

 

szexi férfi nő

  • Élvezték! Érted, Jenő? Élvezték mind a ketten. Egyébként látszik, hogy nem olvasod a blogjaimat, mert akkor tudnád, hogy mi a fő mottóm:

Egy jó szeretkezésnél nincs jobb!

Ha a házaspárok jó szeretők az ágyban, akkor azt mondom, hogy az már fél győzelem.

Ám Jenőnek nem ment el a kedve a témától, mert amikor éppen a cipőmmel bajlódtam, Jenő a konyha ajtó félfájához támaszkodva ezt mondta, mint egy győztes hadvezér, miután megnyerte a vesztésnek álló csatát:

– Nálunk 24 órás szexcsatorna van.

Gratulálok!

Amikor már kigomolyogtunk a tíz emeletes épületből férjemmel és fiammal, akik igen vidámak és elégedettek voltak, hogy íme egy ilyen férfias téma részesei lehettek teljes életnagyságukban, azt mondtam:

Jenő pontosan úgy dicsekedett a 24 órás pornó csatornával, mintha 24 órán keresztül elégítené ki a különböző csajokat egyfolytában minden nap.

Jó éjszakát, kedves Gyerekek!

piros-macsekkal

 

A Szöszi-NET sorozat kedvelőinek ajánlom, hogy ebben a KATEGÓRIÁBAN  is nézzenek körül bátran: https://simonmara.com/category/szosszenetek/

Ha barangolni akarsz a blogom lankáin, megteheted!

INSTAGRAM: simonmara54

(melyet ritkán látogatok)

Cikkajánló

3 thoughts on “Szöszi-NET (50.) A 24 órás pornó csatorna

  1. Nem azt mondom, hogy éjjel-nappal pornót kell nézni, de néha kikapcsolódhat az ember ilyen formán is.

    1. Különbözőek vagyunk, és a férfiak gyakran egészen máshogy gondolkodnak ugyanarról a témáról.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük