Szöszi-NET (37.) Repül a nehéz kő

Lehetne ennek a kis szösszenetnek a címe: Minden napra egy tojás, csak hogy már ilyen című blogom van. Igaz kissé partvonalra került, mivel az összes videómat likvidálta a YouTube.

A Facebook minden nap egy valakit (vagy kettőt, hármat, ha mohó) kiemel az ismerőseim közül, mint a héja, aki a mezőn futkározó pockot kipécézi, majd szegényke irháját megragadva ismét a felhők közé emelkedik. Szóval ha Te leszel a következő, gondolj arra, nem én töröltelek ki az alomból.

Egyszerűen nem tudom, milyen megfontolásból történik. Ha ez így folytatódik, akkor pár hónap múlva elfogy az állományom. Most, hogy hétvége van, pontosan a mai napon (2017. 03. 04. szombat) már 4 ismerősömnek mondtam búcsút, köztük az egyik legjobb barátnőmnek. Azért ez nem járja, na!

Ezen a gifen ugyan nem héja látható, ám a repülésről szól. Szerelmese vagyok ebbe a puhán repülő bagolyba. Egy beirányzott, méltóságteljes, ám mégis végtelenül kedves szőrike kecses szárnyalását élvezhetjük éppen. És a lényeg: a bagoly elviszi a telet:

Tehát tudnotok kell, nem én voltam, aki kitörölt benneteket! Bár, ha jól meggondolom, lehet, hogy most kéne kiszórtíroznom azokat, akiknek a posztjait amennyiben meglátom, mindig egy kicsit kényelmetlenül érzem magam, mert néha annyira súrolják a jó ízlés határát. Ki kellene használnom ezt a lehetőséget…

A Szöszi-NET sorozat kedvelőinek ajánlom, hogy ebben a KATEGÓRIÁBAN  is nézzenek körül bátran: https://simonmara.com/category/szosszenetek/

Ha barangolni akarsz a blogom lankáin, megteheted!

INSTAGRAM: simonmara54

(melyet ritkán látogatok)

Cikkajánló

3 thoughts on “Szöszi-NET (37.) Repül a nehéz kő

  1. You made some nice points there. I looked on the internet for the topic and found most guys will go along with with your website.

  2. Well I sincerely enjoyed studying it. This information offered by you is very constructive for proper planning.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük