Szöszi-NET (33.) „Lehetséges kéretlen tartalom”

Feltételezem, hogy a Facebook munkatársai is emberek. Persze lehet, hogy ez nem jelent semmit, mert egy csomó tennivalót automatizáltak már.

És talán ennek köszönhető, hogy legalább két hetente – két napi gyakorisággal – megjelenik nálam ez a szöveg: „lehetséges kéretlen tartalom”.

 

 

Végül is a Facebook abból áll, hogy lehetséges kéretlen tartalmak gyűlnek össze, és ezekből merítünk ki-ki igénye szerint. Ha valaki a Western filmeket szereti nézni csak, biztos nem fog Walt Disney rajzfilmek között matatni.

Tehát pontosan a sokszínűségénél fogva, bő választékából kiindulva szórakoztathat bennünket a Facebook. Persze ehhez sok „ismerősnek” kell lenni a tarsolyunkban, mert csak 5-10 százalék, akik valóban osztanak meg napról napra érdekességeket a nagyvilág híreiből, és saját elképzeléseikkel etetik állandóan a nagyérdeműt.

Két csoportot hoztam létre – Don’t give up! és a Táncolni otthonról), mindegyik 600 körüli létszámmal. Nem mondhatók nagynak, de úgy érzem, szeretnek „bekukkantani” hozzánk barátaink, és nem elég, hogy benéznek, de még valamilyen szép fotóval vagy őrült jó videóval szereznek örömet nekünk.

Itt van a linkje a Táncolni otthonról csoportnak, ha valakit részleteiben érdekel.

Nézzétek meg ezt a fotót alaposan. Ez „lehetséges kéretlen tartalom”?

 

Tánc Yasine Diridy

Akárhogy nézem, nem tudok rábólintani. Inkább enyhe epilepsziás rángás vesz rajtam erőt. Már csak azért is, mert nem tudok visszajelezni, hogy baromira tévednek.

Ők a meztelenség, a pucér mellbimbók és ágyék láttatása, a pornó ellen bontottak zászlót. Helyes – persze itt egy nagy levegőt vettem. Mert már többször kifejtettem ezzel kapcsolatban a véleményemet.

Ám ezen, a kérdéses fotón nem beszélhetünk meztelenségről, mellbimbók kivillanásáról.

 

Lehet, hogy úgy gondolják a Facebook munkatársai, hogy a táncosoknak anorákban, netán szkafanderben kellene táncolniuk? A tánc a testek ritmikus beszéde. Kár lenne az ő elképzelésük szerint átfogalmazni ezt az ősi, csodálatos kifejező eszközt!

A lelkem tiszta, mint egy angyalnak – legalább is ezt a témát illetően:

 

A Szöszi-NET sorozat kedvelőinek ajánlom, hogy ebben a KATEGÓRIÁBAN  is nézzenek körül bátran: https://simonmara.com/category/szosszenetek/

Ha barangolni akarsz a blogom lankáin, megteheted!

INSTAGRAM: simonmara54

(melyet ritkán látogatok)

Cikkajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük