Szöszinet (11.) Titkos szeglet az üzenetek között

Mindig újabb és újabb titkos funkciókkal ismerkedem meg, mint Facebook felhasználó. A minap felhívta figyelmemet egyik barátnőm, Rozika, hogy az üzenetek között van egy titkos üzenet rész, ha a „továbbiak” jelzést kibontjuk, akkor hozzá jutunk azokhoz, akik nem tartoznak bele az ismerőseink körébe, ám szeretnék felvenni velünk a kapcsolatot.

Rá csodálkoztam, hogy 2013-ból is volt üzenetem. Egy magát idősebb úri embernek mondó férfi keresett fel. Kedves, udvarias angol úri ember, aki a szemeim állásából olvasta ki, hogy szerelem bujkál benne. Nem tudott ellenállni, hogy ne tudassa velem érzelmeit, melyek megrohanták, ahogy a profil képemet megpillantotta. Mosolyomat ellenállhatatlannak tartja. Szeretné, ha tudatnám, miképpen vehetné fel velem a kapcsolatot. Na, igen. Ezt is lekéstem! Mekkora pech!

Egy férfi kellemes húsvéti ünnepeket kívánt tavaly tavasszal. Gondoltam, épp ideje, hogy válaszoljak neki, tehát én is kellemes húsvéti ünnepeket kívántam az ismeretlen ismerősnek, ahogy illik.

Egy Zoltán nevezetű pedig valamilyen linket kér tőlem. Nem tudom. Ennek annyi!

Aztán voltak, akik angol nyelven elég kifejezően közölték, mire gondolnak úgy, egyébként velem kapcsolatban. Most már így, utólag sajnálom, hogy egy csomót anélkül szanáltam, hogy egy-kettőt nem szemezgettem ki a kedvetekért. Már mindegy…

Végül is arra kellett rájönnöm, hogy nem érdemes válaszolni még a közép kategóriának sem, mert ha udvariasan elutasítjuk őket, akkor tulajdonképpen tüzet fognak, és úgy gondolják, eljött az ő idejük. A válasz, bármi válasz is az, olaj a tűzre.

Harcra

Egy magát Róbertnek nevező férfi idén január 9-én írt röviden: jól nézek ki, és szeretnék-e virtuálisan szexelni. „Bocs, ha nem.”

Válaszom: „Megbocsájtok.”

férfi cigarettázik

Hát, nem! Egyszerűen nem értem, miért kellene nekem ilyet kedvelnem? Megírtam, hogy keressen egy 61 éves öregasszony helyett – aki én vagyok – egy frissebb árut, ám, ahogy már mondtam, több sem kellett neki, válaszolt: „Te kellesz, kedvesem.”

Jó, akkor nem válaszolok. Nem szabad udvariasnak lennem. Ez a régi idők szele. Okay…

Új szelek fújnak, jó, ha megtanulunk új dalokat dúdolni!

És a legvégére ide pakolom nektek ezt a hihetetlenül kitűnő balettet, amelynek semmi köze a fent írtakhoz. Kell nektek barátságban lenni!

Jó éjszakát, kedves Gyerekek!

 

A Szöszi-NET sorozat kedvelőinek ajánlom, hogy ebben a KATEGÓRIÁBAN  is nézzenek körül bátran: https://simonmara.com/category/szosszenetek/

Ha barangolni akarsz a blogom lankáin, megteheted!

INSTAGRAM: simonmara54

(melyet ritkán látogatok)

 

Cikkajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük