Szöszi-NET (1.) Szent Pár Félzokni

NET(T) gondolatok

Tudjátok, úgy le tudok néha hangolódni a tengeri malacoktól, akikkel találkozom a neten vagy személyesen. A múltkor is az egyik közösségi csoportban olyan némberek kezdtek ki, akiknek az oldalára „merő kíváncsiságból felmentem” ezek után. És mit láttam? Hááát! Nem csalódtam egy cseppet sem.

Láttatok már nagy, kongó ürességet? Cirádába foglalva? (Amikor jártam relax csoportba, ott volt a jelszó: Ne gondolj semmire! Ha akkor ismertem volna ezeket a szép üzeneteket, biztos meg tudtam volna valósítani…) Egyszerűen káprázatos. Mindig azt szajkózzák, hogy „gyönyörűséges szép reggelt”, este pedig „csodálatosan finom éjszakát”. Konzerv szövegeket osztanak meg maguk között boldogan. A méz csöpög a web oldalból. Egy darab, pontosan: egy darab, saját bejáratú gondolat nincs benne. Legalább egyet!!!

Ez olyan nagy kérés? És ők mernek röffenteni rám? Sok „kedvenc” fotóm van  ezeknek a nagy semmiknek a púpozásához – good evening felirattal pld. -, egy bodros hajú, sminkkel felpakolt, álomba merült bomba szépség hátul becipzározva. Lehunyt szempillák. Rajta fekszik egy szintén állig felöltözött krapek. Talán még a kerti gumi csizmát is magán hagyta. (A permetező gépe pedig az ágy alá tolva faszántosan.) Szintén állig begombolkozva, lehunyt, meztelen szempillákkal.

Elképzelem, ahogy én pihenek, pihegek, lihegek, elájulok egy mindent elsöprő szeretkezés után kedvesem oldalán, elomolván. (Felöltözveeeeee???!!! De hájszen’ én meztelen alszom! És úgy is szeretkezem erős megvilágításban.) És a nagy ő, aki nem kákabél, (Kábel Alfréd a tisztes neve) súlyos egyéniség, rajtam fekszik, félig engemet betakarva. A tüdőmet, a lelkemet kipréseli, én pedig boldogan konstatálom, hogy a DRÁGA, az ÉDES nem hagy engem nyugodtan aludni! Ugye, ezt még sem! Tehát ez a téma sehogyan sem fekszik nekem.

Amikor egy kicsit eleresztettem magamat, és oda csördítettem közéjük, azt nyivákolták, hogy „ilyenkor hol van az admin”? Én Istenem! Ők nem tudnak gondolkodni, véleményt alkotni, módosítani, nagyvonalúak lenni, nevetni JÓ ÍZŰEN a másik furcsaságán, csak lehúzni. Kismotorra van vezetési engedélyük. Persze innen is kitiltottak.

A …m bele! Igazán jól esett!

De most – ha hiszitek, ha nem – nem ezért maradtam fenn 2015. március 14-én hajnal 2:23-kor. (Először azért, mert a péntek 13-i blogomat le akartam adni mindenáron. Már péntek este 6-kor el kezdtem feltölteni a YouToube-ra a videókat. És csak hajnal 2 körül sikerült.) Egyáltalán nem, hiszen tudom, ismerem a hernyók természetrajzát kívülről. Ha lenne biológia óránk, akkor tuti, hogy ötöst kapnék ebből a témából.

Viszont az alábbi videó egyszerűen annyira felébresztett engem, lenyűgözött és annyira fellelkesített. Az emberi elme, az akarat, a bravúrszomj, a szabadság érzetének mámora annyira elkapott, hogy  ilyen kései órában is a klaviatúrához ragasztott. Nem engedett bebújni az ágyamba, ahol senki soha nem várt! Iszonyú sikoly hagyja el cserepes ajkamat. Senki nem fekszik rám, miközben aludni szeretnék! És én ennyi évet tudtam élni árván, elhagyottan, némán, jég-dideregve rideg, merev ágyamban. Buci-Bébikéim! Élet ez?

És ilyenkor érzem, de jó, hogy EMBERnek születtem! De jó, hogy nem hernyónak, csúszómászónak, tengeri malacnak!

Édes Istenem, hálát adok neked, hogy legkedvencebb gyermekeid közé sorolhatom magamat!

Ez a videó nekem az etalon sok szempontból. (Viszont mindig akad egy kavics a simának tűnő citromos krémben. Egy kis bibi, és pont a végére, de ennek járjatok utána, nektek legyen véleményetek erről. Ne gondolkodjak állandóan helyettetek!) Na, most ezt az etalont a YouTube bedarálta több száz társával együtt. Vajon milyen okból? Ez máig sem derült ki.

Ha este olvassátok az írásomat, akkor Nagyon Szép, Nyugodalmas, Barátságos, Szeretetteljes, Botránymentes, Álom-manós éjszakát kívánok nektek! Ha netán nappal olvasnátok, akkor meg mindenki csináljon, amit akar!

(A Szent Pár Félzokniról pedig a későbbiekben ejtek pár, értékes szót, viszont az is előfordulhat, hogy elfelejtkezem ígéretemről. Ez sincs kizárva!)

A Szöszi-net áthozott részei a régi blogomból. A többivel még egyelőre adós vagyok:

 9. rész Emberi kapcsolatok és más egyéb

10. rész A fiatal halász is kiveti hálóját 

11. rész Titkos szeglet az üzenetek között 

12. rész Játszani a szavakkal… 

13. rész Csak legyen már vége 

14. rész A porszívás rejtelmei 

15. rész Húsvéti medvehagyma vadászat 

16. rész Reggeli cviki puszi Szöszi-net

17. rész Facebook leckék kezdőknek és haladóknak 

18. rész Facebook leckék avagy Már megint mi van? 

19. rész Feláll a szőr a hátamon 

20. rész  Az ismeretlen jótevő avagy HOL AZ A GOMB? 

21. rész Tükröm, tükröm, mondd meg nekem…

 

 

terített asztalnál

 

Cikkajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük