Az ünnepekben azt nem szeretem, hogy az ősi, bűnözésre hajlamosságomat teljesen előhozza. Imádom az édességet. Mint Gombóc Artur, mindent szeretek.

És ilyenkor amerre csak nyúlok, vagy egy szaloncukor, vagy egy süti és még mi minden ragad a kezemhez. Folyamatosan!

Tehát az ünnepek után a gyengébb idegzetű nők nem is állnak mérlegre, mert szörnyet halnának bánatukban. Természetesen ezért nem is ajánlom. Helyette ezt a kis videót javaslom meleg szívvel, csak 8 perc, és úgy érzed, tettél valamit a hájjal szemben.

Azonban számítsatok arra, hogy az elején ez a „csak 8 perc” erősen kikészíthet, ha nem szoktál ilyen vagy ehhez hasonló mozdulatsorokat tenni, ám minden erőfeszítésnek meg van az eredménye, mint ahogy annak is, ha valaki kíváncsi.

Hihetetlen sületlen mondásnak tartom: Aki kíváncsi, hamar megöregszik! 

Tudtad azt, hogy a kíváncsi ember tornáztatja az agytekervényeit azzal, hogy újabb és újabb információkat gyűjt be az agytornával? (Elnézést a nem szakszerű kifejezésért.) Ennek következtében sokkal kevésbé öregszik, mint az, aki csak legyint, ha valamit újat hall, valahogy ilyen szövegkísérettel:

– Ah, én már úgyis nyugdíjas vagyok! 

Egy nyugdíjas ne törődjön abba bele, hogy partvonalra tették. Tessék csak szépen a tartalékosból játékossá fejlődni. Ne takarózzon azzal, hogy őneki unokái vannak. Másnak is vannak, de attól még nem áll meg benne az élet!

Hatvan év betöltése előtt és még utána is van élet. Sőt! Még csak hatvan után kezdődik igazán!

Van egy áthidaló javaslatom. Amennyiben úgy gondolod, hogy a hasizom gyakorlatok egyhén szólva is túlzás részedről. Utazz el a Fülöp Szigetekre, ott az észbontóan nagy hőség garantáltan  apasztja hájad egy részét. Ehhez támpontot adok: 

Fülöp-szigeteki esküvő

 

 

 

Cikkajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük