Kedvenc, össze-vissza blogomat most fogom nektek átnyújtani hétvégi csemegeként. Jó szórakozást!

A kérdés mindig az, hogy mi érdekel. Engem most csak a majom érdekel. Állj! Ezt viszont magamnak mondom! Már csinálnék egy vargabetűt, hogy megtévesszelek benneteket. Nem, nem engedek a csábításnak.

Gyere, Kislány, gyere! Volt egy ilyen nóta, de most nem erről van szó! Popiról, az én arany (nőstény) kutyámról! Popi – ahogy észre veszi, hogy mi bringára szállunk, abban a percben – kereket old. Ő is velünk akar jönni. Nem lehet a szemére vetni, csak egy kicsit körülményesebb így elmenni hazulról


 • Igen, jó, ha ismételjük a leckét
  , kérem szépen! Mindig rájövök, hogy érdemes újból átrágni a dolgokat, ezért játszom le ezt a videót, amit idén kora tavasszal, valamikor kipöttyentettem magamból:

  Hagyjuk magunkat vagy ne hagyjuk magunkat?

  Ez a vegyes felvágott azért eltérő a többiektől, mert ezekben soha nem szoktam videókat feltenni, másrészt pedig ezt a videót, amit a Facebook-ról szedtem le, tudjuk, hogy csak link láttatásával sikerül. Tehát nincs előképe. De ettől függetlenül, hogy ilyen primitíven tálalom nektek, melegen ajánlom, hogy nézzétek meg. Mert minden a fejben dől el!

  Az alábbi linket bemásoljátok a keresőbe, és meg is nézhetitek a videót:

  https://www.facebook.com/224040784435350/videos/506104639562295/

  És most pedig néhány hozzászólást rögzítek nektek, ki hogyan reagált erre a videóra:

   

  Hozzászólások

   

  Judit Jutka
   

  Jutka Szuper!!!

   
  Balogh Dungo
   

  Balogh Hahha

   
  Molnár László
   

  László Ennyit a muszlim “kultúráról” !

   
  Simon Mara
   

  Simon Mara Viszont ha a nő hagyta volna magát inzultálni, akkor nem lenne probléma az iszlám kúltúrával!

   
  Simon Mara
   

  Simon Mara itt nem az iszlám kúltúráról van szó, hanem arról, hogy ne hagyjuk magunkat! Csak erről van szó kristály tisztán!

   
  Molnár László
   

  László Ebben teljesen igaza van, ha ez a jelen helyzet nem lenne, de sajna nagyon bele itta már magát ez az emberek bőrébe. Ha ez egy magyar bálon, lagzin lenne, teljesen igazat adnék a hölgynek, és még talán nevetnénk is egy kicsit.

   
  Simon Mara
   

  Simon Mara Szerintem teljesen mindegy, milyen összejövetelen volt az inzultus. Az inzultus megtörtént. A kérdés, hogyan reagál erre a nő! És itt ugrik a majom a vízbe!

   
  Molnár László
   

  László Nagyon jól tette, amit tett!

   
  Annamária Győrfi
   

  Annamária az erőszak az erőszak…bárhonnan nézzük is

   
  Simon Mara
   

  Simon Mara Persze, de gondolj bele a nő helyzetébe. Mi lenne, ha veled történne meg, hogy egy erőszakos bikával hoz össze a sors? Akkor azt mondod széttárt karokkal: Oh, Istenem, az erőszak, az erőszak?

   
   
   
  Annamária Győrfi
   

  Annamária “márpedig nincsenek elvek.csak események vannak: nincsenek törvények csak körülmények vannak” HdB

   
  Simon Mara
   

  Simon Mara Ez szófacsarás, de természetesen ez csak az én véleményem. A tény az, hogy egy férfi megtámadott egy nőt egy szórakozó helyen. El kezdtek dulakodni. A nő nem hagyta magát! Sőt! Ha elitélitek, ha nem, jobban érzem magam, hogy nem kesztyűs kézzel bánt a férfival, mert bizony ő nem bánt volna úgy, ha tehette volna.

   

  Direkt nem a magyar változatot választottam nektek. Ki vagyok én? – kérdezik százszor a videóban? Már tudod? Versenyben vagy, tudod Te azt? S kivel versenyezel?  Az idővel és magaddal! Kemény a küzdelem, mint amikor az arénába beterelik a gladiátorokat.

  Igen, mi gladiátorok, harcosok vagyunk. Saját magunkért harcolunk. Ebbe a harcba nem fér bele a másoknak való megfelelés. Semmi esetre sem! (Ugye, ezt nem vártad volna tőlem, hogy ilyen videót osztok meg nektek itt, ezen a szent helyen! Hát! Ez van! Szeretek renitenskedni!)

 

Ajánlott olvasmány a Szöszinet előző részei: 

1. részt itt olvashatjátok el!

 2. részét itt olvashatjátok el!

3. részét itt olvashatjátok el!

A 4. részt itt olvashatjátok el!

Az 5. részt itt olvashatjátok el!
A
 6. részt itt olvashhatjátok el!

Üdvözlettel:

Simon Mara