Szöszi-NET (7.) Popi kereket old!

 Kedvenc, össze-vissza blogomat most fogom nektek átnyújtani hétvégi csemegeként. Jó szórakozást!

A kérdés mindig az, hogy mi érdekel. Engem most csak a majom érdekel. Állj! Ezt viszont magamnak mondom! Már csinálnék egy vargabetűt, hogy megtévesszelek benneteket. Nem, nem engedek a csábításnak.

Gyere, Kislány, gyere! Volt egy ilyen nóta, de most nem erről van szó! Popiról, az én arany (nőstény) kutyámról! Popi – ahogy észre veszi, hogy mi bringára szállunk, abban a percben – kereket old. Ő is velünk akar jönni. Nem lehet a szemére vetni, csak egy kicsit körülményesebb így elmenni hazulról.


  • Igen, jó, ha ismételjük a leckét
    , kérem szépen! Mindig rájövök, hogy érdemes újból átrágni a dolgokat, ezért játszom le ezt a videót, amit idén kora tavasszal, valamikor kipöttyentettem magamból:

    Direkt nem a magyar változatot választottam nektek. Ki vagyok én? – kérdezik százszor a videóban? Már tudod? Versenyben vagy, tudod Te azt? S kivel versenyzel?  Az idővel és magaddal! Kemény a küzdelem, mint amikor az arénába beterelik a gladiátorokat.

    Igen, mi gladiátorok, harcosok vagyunk. Saját magunkért harcolunk. Ebbe a harcba nem fér bele a másoknak való megfelelés. Semmi esetre sem! (Ugye, ezt nem vártad volna tőlem, hogy ilyen videót osztok meg nektek itt, ezen a szent helyen! Hát! Ez van! Szeretek renitenskedni!)

     

Jó éjszakát kedves Gyerekek!

habos felső plusz kalap

 

A Szöszi-NET sorozat kedvelőinek ajánlom, hogy ebben a KATEGÓRIÁBAN  is nézzenek körül bátran: https://simonmara.com/category/szosszenetek/

Cikkajánló

One thought on “Szöszi-NET (7.) Popi kereket old!

  1. hello!,I really like your writing very much! proportion we keep in touch more about your post on AOL? I need a specialist on this house to resolve my problem. Maybe that is you! Taking a look ahead to look you.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük