Szöszi-NET (62) Kedves Facebook!

Hatékonyabbnak tartom a blogos formát, hogy minél többen tudjanak a hírről. Ugyanis megint kaptam egy továbbított levelet az egyik ismerősömtől, amely így szól:

„Szűrés! Kedves Felhasználók! Ezúton szeretnénk az ön segítségét kérni az oldal további fejlesztése érdekében. Nyilván ön is észrevette már, hogy az utóbbi időszakban a szolgáltatás sebessége lényegesen lassabb lett, illetve sok funkció nem vagy csak korlátozottan elérhető. Ennek az az oka, hogy sok inaktív felhasználó van jelen a rendszerben. Ők sajnos az aktív felhasználóktól veszik el az amúgy is szűkös erőforrásainkat. Hogy kiszűrjük ezeket a felhasználókat, az ÖN segítségére is szükségünk van! KÉRJÜK, HALADÉKTALANUL KÜLDJE TOVÁBB EZT A LEVELET ÖSSZES ISMERŐSÉNEK! Az üzeneteket regisztrálni fogjuk, és ezzel teljes biztonsággal meg tudjuk állapítani, hogy ön tényleg aktív felhasználó. Segítségét előre is köszönjük. Mi továbbra is azon fogunk dolgozni, hogy az minél több örömöt szerezzen oldalunk minden felhasználónak.”

„Egyszerűen remek.” Én erre ezt mondom. Ránéznek mindenki idővonalára, és abban a minutában meg tudják állapítani, hogy csak ál-felhasználó vagy pedig aktív, tökös facebook-os.

Ráadásul van egy „számlálójuk”, amivel strigulázzák, hogy mennyit lájkolunk, illetve szólunk mások megosztásaihoz.

Akkor minek ez a nagy felhajtás?

Ám van egy erős gyanúm, hogy bizonyos emberek imádják riogatni társaikat. Akkor hajtják le libatoll-mentes párnájukra fejüket nyugodtan, ha valakit vagy valakiket meg tudnak ijeszteni vagy sakkban tudnak tartani…

Aki selejtes azonban, valóban ne vegye el a levegőt azoktól, akik naponta osztják az észt a Facebook „hasábjain”.

Csók mindenkinek!

piros-macsekkal

A Szöszi-NET sorozat kedvelőinek ajánlom, hogy ebben a KATEGÓRIÁBAN  is nézzenek körül bátran: https://simonmara.com/category/szosszenetek/

Ha barangolni akarsz a blogom lankáin, megteheted!

INSTAGRAM: simonmara54

(melyet ritkán látogatok)

Cikkajánló

5 thoughts on “Szöszi-NET (62) Kedves Facebook!

  1. I get pleasure from, result in I found just what I used to be taking a look for. You’ve ended my 4 day lengthy hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

  2. Have you ever thought about creating an ebook or guest authoring on other blogs? I have a blog based on the same information you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my visitors would enjoy your work. If you’re even remotely interested, feel free to send me an email.

  3. I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was good. I do not know who you are but certainly you’re going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

  4. I used to be very pleased to search out this net-site.I needed to thanks in your time for this glorious learn!! I positively having fun with each little little bit of it and I have you bookmarked to take a look at new stuff you blog post.

  5. I think everything published was very reasonable.

    However, what about this? suppose you added a little content?
    I ain’t suggesting your content is not solid, but what
    if you added a title that makes people want more?
    I mean Szöszi-NET (62) Kedves Facebook! – Simon Mara Blogja is kinda boring.
    You should glance at Yahoo’s front page and watch how they write post titles to get people interested.
    You might add a related video or a pic or two to grab people interested about everything’ve got to say.
    Just my opinion, it would bring your blog a little bit more interesting.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük