Simonék félrebeszélnek (66.) Nem várt négylábúak

Mivel hajlok az exhibicionizmusra, így nem állatokkal kapcsolatos képet tettem ki beköszöntő fotóként – bár a címhez jobban illett volna -, hanem magamat reklámoztam, mint mindig.

Nem tudom, hogy mekkora sztori fog kikerekedni az egészből, de mielőtt elutaztam volna, felfordult az egész világ körülöttünk. Ugyanis ebéd után mindig csendes pihenőt tartunk, és 3 körül viszem a kutyákat sétálni, amikor a kűlsős macskák (Hugi és Kismocsok) elkisérnek bennünket egészen a kukorica földig. Ha jó kedvük van, azon is túlra.

Na, de szerda kora délután, még alig töröltük le a csülökpörkölt szaftját a szánk csücsökéről, amikor éles ugatásra lettünk figyelmesek. Igaz, csak a tök süket nem hallhatta. Molli visító hangon ugat. Ez igaz főleg, amikor macska közelébe kerül.

Képes több telken átmászni hozzánk, és nálunk randalírozni. El kezdi kergetni a macskát, mondjuk az egyik külsős macskát, a Hugit, ekkor nem kíméli a virágaimat, igaz máskor sem, áttrappol erőszakosan konyhakertemen keresztül. Ennek következtében a nagy gonddal és enyhe káromkodással felkötött paradicsomok rögtön lekonyulnak vagy kidőlnek a helyükről.

Ebben a videóban Molli Kismocskot támadta meg, akinek kedvenc törzshelye a villanyóra teteje. Ott szokott sziesztázni:

Íme, láttatom, miről is beszélek. Bár igaz, a legjobb videómat azért nem tudom prezentálni, mert rosszul kapcsoltam be, azt hittem, hogy videót készítek, és közben csak egy ködös képet sikerült kihoznom az egészből.

A helyzet pikantériája, hogy Molli tüzel, ennek következtében több hím kutya is hűségesen követi. Még a kertünkbe is…

Igazából persze, itt a sztorinak nincs vége, hiszen ez folytatódik, míg Simon Mara életben van. Éljen sokáig!

 

A Simonék félrebeszélnek sorozat kedvelőinek ajánlom, hogy a KATEGÓRIÁBAN nézzenek körül: https://simonmara.com/category/simonek-felrebeszelnek/

Ha barangolni akarsz a blogom lankáin, megteheted!

INSTAGRAM: simonmara54

(melyet ritkán látogatok)

Cikkajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük