Szöszi-NET (30.) Frázis-puffogtatók előre!

Kedves Ba-Ba!

Tényleg jó gyerek vagyok, de azért a sz@rt még sem lehet velem megetetni. Már nem! Ugyanis ha tenyérbe mászó vagyok, vagy pedig ördögfióka, mindenféleképpen gáncsoskodásnak vagyok kitéve úgy, hogy még csak azt sem tudom, ki döf hátba és főleg, miért! Szép nem mondom!

Ennyit előlegként.

Egy ismerősöm – nő – egyszer csak megjelent a színen (már fél éve ismerősök vagyunk a Facebook-on), hogy csatlakozzak az ő oldalához, melynek neve: Frázis-puffogtatók előre!

Két választásom  volt ekkor:

  1. A középen elválasztott hajamat balra fésülöm, vagy netán – egy kis birkózást követően – jobbra.
  2. Második variáció: megmondom – aminek persze semmi jó következménye nem lesz természetesen – a véleményemet: ami a szívemen, az a számon. Ismertek!

De tényleg, 62 éves elmúltam, hadd ne kelljen nekem udvarias köröket leírnom, hogy miért nem csatlakozom egy oldalhoz, amikor messze lerí az ott megosztott anyagokból, hogy a hátam közepére sem kellene egyetlen magvas gondolat sem.

Kedves Ba-Ba!
Te arra kérsz, hogy csatlakozzak a Szömörce (ez is egy jó név, nem?) nevű oldalhoz, ám a Te oldalad merőben más, mint amit én képviselek. Te szereted az általánosságokat, a nagy szavakat, a tömegekhez szólni úgy, hogy abban a Te, személyes véleményed, felelősségvállalásod még csak nyomelemekben sincs meg.
 
Íme, pár gyöngyszem alant:
 
 gyurca javított
 
Nem mondom, hogy helytelen, hiszen különbözőek vagyunk. Ám akkor szoktam valahová csatlakozni, ha fejlődési lehetőséget látok abban, vagy jókat röhögök az ott megosztott anyagokon.
 
„Hála Istennek”, nélkülem is nagy tömegeket tudsz megmozgatni a számomra teljesen üres szózatokkal.
 
Íme 2. sz. demonstráció még, ha a fenti nem elég:
 
gyurca 3 jav.
 
És ha jól meggondolom, téged soha nem érdekelt, min rágódom napjainkban, pedig lehet, hogy tanulnál belőle. Lehet, de persze nem biztos!
 
És íme a 3. számú demonstráció! Ne érezzétek magatokat mostohának, hogy az infókat visszatartom a nagy világból:
 
gyurca 1 jav.

Na, én megyek!

Mellesleg van egy jobb ajánlatom az alábbiakban:

 

A Szöszi-NET sorozat kedvelőinek ajánlom, hogy ebben a KATEGÓRIÁBAN  is nézzenek körül bátran: https://simonmara.com/category/szosszenetek/

Ha barangolni akarsz a blogom lankáin, megteheted!

INSTAGRAM: simonmara54

(melyet ritkán látogatok)

Cikkajánló

2 thoughts on “Szöszi-NET (30.) Frázis-puffogtatók előre!

  1. hello!,I like your writing very so much! share we keep in touch more about your post on AOL? I need a specialist in this area to solve my problem. Maybe that is you! Taking a look ahead to look you.

    1. Can you tell me in more detail what you really mean?
      Best regards: Mara Simon

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük