Londoni tévelygések (5.) Szolgálunk és védünk!

Engem az élet éltet. Tudom, ez most egy kicsit faramucin hangzik, de valójában helytálló.

Nyugodtak lehetünk, mert a rendőrség éjjel-nappal dolgozik itt is, Londonban:
A fenti videót a reggeli órákban  csaptam össze.
Az alábbi kettőt délután vettem fel. A rendőrség dolgozik éjjel-nappal. Ne izgassátok magatokat, nyugodtan hajtsátok fejeteket a párnátokra:
Bár meg kell őket tanítani a zárral bánni. Hiszen, ha a feladat abból áll többek között, hogy egy ajtót ki kell nyitniuk, akkor oldják már meg ezt a feladatot. Nem de?
 
Szeretem, ha a történésekben benne vagyok. Esetleg azzal is megelékszem, ha értője, szakértője vagyok az éppen elém táruló eseményeknek.
 
Viszont nem szeretem a felesleges feszkót (feszültséget). És mivel nem tudok egy barackot nyomni a kobakotokra vagy meglappogatni barátilag a lapockátokat, ne adj Isten, egy cuppanosat nyomni az izgalomtól kipirult orcátokra, így levezetésképpen nézzétek meg, mi a nyüzsgedelem Londonban:
 
 
Így születnek a videók is. Bár amikor Danival rovom London utcáit – mindegy, hogy mely okból -, akkor nehezebb dolgom van. Ahogy leállok, hogy valamit lencsevégre kapjak, rögtön el kezd morogni. Pedig láttam, hogy az egy kiváló téma! Fiam azonban értetlenkedik, nem engedi, hogy „megzenésítsem” azt, ami nekem meg fontos lenne.
 
Ha valamilyen témát sikerül elkapnom, akkor biztos, hogy Dani nincs ott vagy csak kellő távolságban.
 
Férjem már edzettebb ezen a téren. Ő tudja, hogy ha földbe gyökereztem annak oka van!
Érzem, hogy szúros szemmel néztek rám, kicsit ráncoljátok az orrotokat, mint az őskutyám, Kitti, amikor sz…r kaját dugtunk az orra alá. M
Megígérem nektek, hogy a következő találkozásunkkor a „nők” lesz a téma!!! Tetszik? Azt meghiszem! A nőből sosem elég. Pláne a jó nőből!  

 Ezzel zárom soraimat,

csók: Mara

Már évekkel ezelőtt elkezdődött ez a sorozat, a Londoni tévelygések – remélem – sokak örömére. Ebben a kategóriában itt nézelődhettek:

https://simonmara.com/category/london/

Ha barangolni akarsz a blogom lankáin, megteheted!

INSTAGRAM: simonmara54

(melyet ritkán látogatok)

 

Cikkajánló

3 thoughts on “Londoni tévelygések (5.) Szolgálunk és védünk!

  1. I have been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my view, if all website owners and bloggers made good content as you did, the web will be a lot more useful than ever before.

  2. Great info and right to the point. I don’t know if this is truly the best place to ask but do you folks have any thoughts on where to hire some professional writers? Thx 🙂

    1. I’d love to help you, but I don’t know either, though I’d be curious where the good bloggers are!
      Best regards Mara Simon

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük