Úgy gondolom, megérdemlitek, hogy egy kicsit körüljárjam, miért nincs folytatása a regényemnek, a Sunyi szerelemnek. Nyilván nem ebből a pár bekezdésből áll, összesen három részből, hiszen egy regényről van szó, ami a megtörtént és az írói fantáziából kipattant izgalmas sodrások hordaléka.

 

 

 
Hát igen, amikor már éppen kezdett volna bemelegedni a sztori, amikor az izzadságcseppek kezdtek volna legördülni a különböző hajlatokból, akkor egyszer csak vége lett… Van ilyen a életben. Néha minden magyarázat nélkiül létezik. Ám ennek a jelenségnek van magyarázata. Nem vagyok hitszegő.
 
Egy közeli ismerősöm fel volt háborodva, hogy „pornót adok ki” a kezeim  közül, és megrontom az ifjúságot. Meg „mit szólnak mások?” Mit szólnának? Egyébként mindig az kritizál a leghangosabban, akinek vaj van a füle mögött. By the way írjanak ők is ilyen izgalmasan, és akkor majd szólhatnak bármit.
 
Az ifjúság megrontásáról meg csak annyit, hogy már tizennégy éves lányok túl vannak árkon-bokron. Különösen ha olyan, szorgalmas, muszlim beütésű apa a családfenntartó, aki még ideje korán megtanítja, mire jó a nemi szerve a leány gyermekeinek. Ezt a gyakorlatban is szemlélteti. Leckéket ad a serdülő ifjúságnak. És ha valamelyik leányka netán akar valami új, bidres-bodros ruhát, drága cipőt, zsenge szolgáltatásaiból nyújt az áhított áruért az apának. Azt hiszem, ezt nevezik cserekereskedelemnek. Tudom, hallom a felzúdulást, hogy én milyen egy bárcás vagyok, mert ilyet leírok. Nem értek vele egyet, de ilyen is létezik, Gyerekek! Ez pornó a javából!
 
A 4. rész nem erről szólt!
 
Jó, persze! Most egy kicsit átmentem „durvába”. De higgyétek el, van ebben valami. Persze nem akarom ledegradálni a Facebook olvasóit. Mégis határozottan tudom, hogy a FONTOS, OKOS ÜZLETEMBER is ember. És már a föld keletkezésének kezdete óta jártak és járnak a bordélyházakba igen komoly férfiak. A mai kor vívmányaiként a hivatalos és nem hivatalos bordélyházak mellett a közösségi oldalak is igazi táptalaja a nagy nyálcsorgatásnak.  A férfiak óriási élvezettel személik a mai tini lányok – és kissé érett nő társaim – hihetetlen meredek és szemérmetlen nemi kitárulkozásait.
 
Az én írásom pedig nem pornó! Akinek volt szerencséje, és felfedezte, elolvasta az alatt a pár óra alatt, amíg még megtehette, az egyetért velem.
 
Mindegy. A szex igenis fontos mindenkinek. Az  élet sava-borsa! Csak valaki bevallja, valaki meg sülthal.
 
És ha szerelemből eredően élünk ezzel az isteni adománnyal, hogy a másik karjában elélvezhetünk, és egyesülhetünk az istenekkel, az csodálatos ajándék, amire életünk végéig bearanyozva emlékezünk.
 
Könyv formájában tervezem a sztorit megjelentetni, és akkor elvolashatjátok úgy, egészében, ahogy  van. Itt gyűjtök hozzá szponzorpénzt is, mert mindenhez pénz kell, még a könyvkiadáshoz is. Ki hinné!
 
Én édes Istenem, miért írnék én tájleírást 120 oldalon keresztül, mikor annál van sokkal, de sokkal izgatóbb is?
 
Akinek pedig fogalma sincs arról, miről beszéltem idáig, klikkeljen a linkekre ebben a mondatban. Mind a három rész benne van.
 

Simon Mara

marasimo@gmail.com

Blogom linkjét használva nézelődhettek blogjaim között!

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Cikkajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük