A nagyok homokozója: a KASZINÓ (2.)

Én, mint aki napi viszonylatban maximum a lakótelepi ABC-be járok le friss pékáruért, ezzel ellentétben mások a londoni kaszinókban napi gyakorisággal megfordulnak. Jellegzetességük kis termet, ferde szem, kicsit hamu-szürke színű arcbőr. Jelentéktelen ruházat. És nem kövérek. Amióta megszülettek, befelé mosolyognak, így ha jó is a kedvűek, nehezen lehet felfedezni rajtuk mindezt. Viszont meg kell állapítani, hogy a kaszinók nagy része a Kínai negyedben, ill. annak közvetlen környékén találhatók.

https://www.youtube.com/watch?v=lQe5l8LVA-4

Véletlen lenne? Nem! A kínaiak határozottan kaszinó-kedvelőek. Érdekes, hogy rengeteg idősebb kínait – nőket is – láttam a szerencse gépeknél, az asztaloknál. És szemmel látható, hogy jól érzik magukat. Ott kávézgatnak, tereferélnek, megbeszélik a politikát, társasági életet élnek. Olyanok ezek a kaszinók, mint az itthoni nyugdíjas klubok.

Vagy lenne valami különbség közöttük? Igen. Mint mondtam, hogy a kínai emberen nehezen lehet felfedezni az elégedettség jegyeit, ám mégis érzékelhető, hogy itt úgy élnek a kaszinó félhomályában, mint Marci Hevesen. Míg az itthoni nyugdíjas klubokban ugyan szintén a pénzről beszélnek, ám ha pontosítani akarok, annak hiánya a gyakori beszéd tárgya. S messze nem érzik magukat jól a bőrükben a mi, drága nyugdíjasaink.

 A messze honból származó apró emberkék annyira elemükben érzik magukat itt, nem egyszer láttam, hogy az öreg kínait úgy fogták két oldalról, mert támogatásra szorult. Ő azonban akkor is kaszinóba akart menni – még az utolsó lehelete árán is.

A gépek csilingelnek, fényárban úsznak, negédes hangokat, zajokat, hívogató szirénzenét ontanak magukból, mint amikor a párdúc nő éppen a lehetfinom necc harisnyáját pöndöríti le lassan, észbontóan a kecses lábikrájáról. A pókerasztalnál hihetetlen ügyességgel irányítják a játékot. A koncentrálás energiaszintje magasra csap…

https://www.youtube.com/watch?v=sWZFxOEtwZs

Azért – mint tudjuk – nemcsak az apró emberkék belterülete a kaszinó, itt a szex szakavatottjai – hanyatt lökésre teljesen alkalmas szerkókban – is feltünnek imitt-amott. Bár egy külső szemlélőnek úgy tűnik, hogy megközelíthetetlenek, de símán megveszik őket, mint amikor az ember bemegy a hentes boltba két kilo felsálért. Tényleg el sem tudom képzelni, hogy miért nem – mondjuk – valamelyik gyár bejáratánál posztolnak inkább? Oda is csak férfiak járnak, nem igaz? A pénz világa vonzza a „magasabbra” törekvőket, precízen azokat, akik az éjszaka nektárjából akarják kiszürcsölni a számukra elengedhetetlen luxusra elköltendő zsozsót. Így minél több pénzzel van kitömve a muki a pókerasztal mellett, annál nagyobb szilikonnal kitömött bögyös Manci tartozik az ipséhez. (Hogy nekem miért nem szabad ilyen jeleneteknél videózni?)

A folytatás következik…

Más, egészen más:

Én egy ilyen online marketing rendszerben vagyok benne, konkrétan az Empower Network Marketinben, ahol megtanítják velünk – aki tanítható -, tevékenységünkkel hogyan tudunk egyre hatékonyabban bevételhez jutni.

Akit – a fentiek ellenére – érdekli egy új, egy ütős megoldás, iratkozzon fel a hírlevelemre, vegye fel a kapcsolatot velem, és had szóljon!

Simon Mara

marasimo@gmail.com

Skype elérhetőség:

https://www.facebook.com/simon.mara.14

Mit piszmogtok? Eltelik az élet! Legyetek kíváncsiak

Had öregedjetek meg minél előbb!

Ne csak én!

Ha valaki szeretne szörfözni a blogjaim között,

hajrá!

És akkor rájöhettek, miért vannak kibukva a család férfi tagjai.

Hát igen, ha valami nem tetszik, kiteszem a Facebook-ra.

I love

FACEBOOK

!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Cikkajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük