Londoni tévelygések (64.) London PASS (4.) És én mit keresek itt?

 

A bevezető fotó a Wembley Stadionban készült. Tehát tartsatok velem ismét!

Aki azt gondolja, hogy Messi rajongó vagyok, az téved! Csak megszimatoltam a pólót, de új szaga volt.

 

Tudjátok, nem szeretem a focit. Ezt azért jelentem ki ilyen határozottan, mert aki ezért gúnyos kacajra fakad, már tovább nem olvassa blogomat. Úgy kell neki! Pórul jár!

foci átméretezve

És mennyit kellett kutyagolnunk, mire megtaláltuk a fő bejáratot! Végtelennek tűnő bolyongásunk közben végre találkoztunk az egy szemű Küklopsszal, aki kissé megszeppenve nézett ránk, hogy vaj’h mit akarhatunk mi tőle… Miután megtudta, hogy csak egy snassz információt akarunk belőle kiszedni, megenyhült.

foci főbejárat

Szóval, nem szeretem a focit, de mégis elmentem ebbe a fránya, hatalmas nagy stadionba, pedig egy porcikám sem kívánta. Persze a focirajongók úsztak a boldogságban. Pld. ez a fiatalember (vagy nő?). Kicsit frusztrált, hogy nem tudtam eldönteni, melyik nemhez tartozik. Viszont nagy focirajongó volt – a barátjával együtt.

foci drukkerEzeket az átszellemült, örömtől sugárzó fazonokat!

foci lelkes rajongók

Legszívesebben menekülőre vettem volna a figurát, de még hátra volt a nagyok öltözője! Ráadásul az olvasó szemüvegemet is otthon hagytam, tehát még az a luxus sem volt meg, hogy legalább egy kicsit olvasgassak.

foci átmászok

A futball pálya minőségére nagyon sokat adnak itt is. A „gyepmesternek” arany élete lehet az ilyen frekventált helyen. A füves részekre szabályos közönként oxigént fújnak be azokkal a hatalmas, ventilátorokhoz hasonló monstrumokkal.

foci oxigént fújnak be átméretezve

Na, ezt a „tyúkot” nem tudom megfőzni, hát, akkor meg mit kezdjek vele?

foci, jól van, nem tudom megfőzni

Elszabadultak az indulatok a futball rajongók sorában, mikor az öltöző ajtaját kinyitottuk. Mámorban úszva rohantak hol balra, hol jobbra. Mintha szerelmük öltöző szekrényébe pillanthattak volna végre be.

foci öltözőben

Az előcsarnokban oroszlán figurákat fedeztem fel nagy boldogan. „Végre gondoltak rám!” -, állapítottam meg boldogan. Ugye, hogy hasonlítunk egymásra?

 

foci oroszlán hogy hasonlítunk

Na, és kinek a fotóját láttuk merő véletlenségből fent, a falon? Ő Takács Károly sportlövő, aranyérmek boldog tulajdonosa.

foci focista

Megígérem nektek – örömmel szívemben -, hogy a következő alkalommal karneváli hangulatom lesz. Ezt a témát viszont csípem!

 

A Londoni tévelygések sorozat kedvelői megtudhatják, milyen az élet Londonban: 

https://simonmara.com/category/london/

Ha barangolni akarsz a blogom lankáin, megteheted!

INSTAGRAM: simonmara54

(melyet ritkán látogatok)

 

Cikkajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük