Szibéria kapujában Elena vár (4.) Egyszer minden jónak vége!

EGYSZER MINDEN JÓNAK VÉGE!

(június 24.)

Kedves Simon!
Milyen kár, hogy nem kapok tőled semmi választ! Annyit várom a leveled. Remélem, megkaptad az enyémet, amelyben leírtam a címem.


Van egy nagyon közeli, régi barátnőm, akit Vikának hívnak. Ő szokott engemet fotózni, neki a fotózás a hobbija. Már beszéltem rólad neki. Ebben a hónapban megyek hozzád! (Már megint mehetnékje van ennek a csajnak!)

Még ki kell választani azt az egyetemet, ahová járni fogok. Minden részletet tudni szeretnék. Szüleimnek is elküldtem a levelet. Bár – ahogy írtam – nincs valami nagy kapcsolat közöttünk, de mégis csak a szüleim. Szeretem őket a magam módján. Van egy öcsém, ők viszont együtt élnek. Ők mindig jobban szerették öcsémet, mint engem, jobban figyeltek rá.

Édesanyám mindig is fiút szeretett volna. És amikor nagyon hosszú idő múlva terhes lett megint, boldog volt, amikor megtudta, hogy végre fia születik. Természetesen bánt, hogy én vagyok a rút kiskacsa, aki nem kívánatos a családban. Bánt, hogy az öcsém a család favoritja. Ám ha ők így boldogak, én örülök ennek.

 

Amikor visszajöttem Ausztráliából egy pedagógiai alapiskolát végeztem el. Elhelyezkedtem egy iskolában kisegítő tanárnak, de a fizetés annyira kevés volt. Bár igaz, nagyon szeretem a gyerekeket. Viszont egy ilyen fizetés mellet az ember éhen hal!

 

Ezért szeretnék egy másik munkát megtanulni, ami jobb lesz számomra. Nekem volt egy kapcsolatom, de az szétment. Amikor valakit szeretek, akkor teljesen oda adom magam testestől, lelkestől. Ám ez nem azt jelenti, hogy függeni akarok a férfitól, és ki vagyok neki szolgáltatva. Nem hiszem, hogy ez akkora buli lenne számomra! Remélem, megértesz engem!

 

Az akkori barátom értékelte, hogy függetlenedni akarok mindenkitől. Én szeretem a szexet, de ez nem azt jelenti, hogy ha valakivel együtt élek, akkor megcsalom őt. A szex csak azzal jó, aki a szerelmünk, s nem mással. Nem vagyok szűz, de nem vagyok kurva sem.

Visszatérve volt barátomra, ő csak egy szép dísztárgyat látott bennem. Mindig el volt foglalva az üzleti dolgaival, és igazából nem volt ideje megismerni és valóban úgy szeretni, ahogy azt megérdemeltük volna. Azóta nekem nincs komoly kapcsolatom férfival.

Igen, nem valami kényelmes ilyen dolgokról beszélnem, mint például a szexről. Ahogy már említettem, egy internet kávézóban ülök, és kissé ciki dolog, hogy a szexről írok. Bárki belpillanthat a levelembe. Már ha tud angolul!

 

Nem tudom, hogy Te mit gondolsz az egészről, ez eléggé idegesít. Nem tudom, hogy összezavartalak-e a levelemmel.

Nekem most mennem kell. Az emberek csak jönnek és jönnek a kávézóba, és mint tudod, az idő behatárolt. Itt nincs egy könyvtár például, ahol tudnánk használni internetet. Amikor Ausztráliában éltem, gyakran mentünk könyvtárba, és ott tudtunk használni számítógépet. És ott addig használtuk, ameddig akartuk. Itt egymást ölik az emberek.

Kérlek, mondjál valamit a családodról. Milyen a kapcsolat köztetek?
Tölts a napjaidat kellemesen!

ELena
Mellékelt öt fotót. Ezekből kettőt aránylag “normálnak” tartok, nincsen bennük semmi kihívó vagy kirívó. Háromban van egy kis “csemege” jelleg, egy folyóban fürdik az egyik fotón. Eléggé látható, hogy nincs rajta fürdőruha felső. A másikon egy érdekes fürdőruhában – mintha összetákolták volna – fekszik egy fa alatt, és jobb kezére helyezi fejét. Az utolsó szintén, nem elitélhető módon hátulról egy kissé visszafordulva, cselesen néz az emberre. Egyikben sincs semmi kurvás, van benne egy kis szexi, incselkedő viselkedés, de ez annyira hamvas jellegű, nem az a mindent kipróbált típus.

Meg kell állapítanom, hogy Elena “halálát” az jelentette, hogy nem figyelt oda az emberre. Ha nagyobb figyelmet fordított volna rám – mármint hogy vegye fel a kapcsolatot a Facebook-on -, akkor megspórolt volna egy csomó energiát. Pechjére az ő sztereotípiájához ragaszkodott, az ő menetrendjéhez. Persze azt is meg kell érteni, hogy neki sem könnyű kitörni abból a környezetből, ha a feltételek – net nélkül – nem adottak!

Június 27.

Végre rá szántam magam, hogy válaszoljak és hogy felfedjem a fátylat a kilétemet illetően. Igazából kíváncsi voltam ELena gondolkodására. Tudjátok, engem mindig is az ember érdekelt. Ő egy messzi ország polgára, még jó, hogy érdekelt, miképpen éli meg napjait ez a kedves kis fiatal hölgy. Tudom, galád dolog volt tőlem, hogy nem előbb írtam meg ezt a leleplező levelet, de tudtam, hogy én csak az egyik ügyeletes “szerelme” vagyok Elenának, tehát akkora, hatalmas lelkiismeret-furdalás nem mardosott. Ám levonhatja a tanulságot, hogy máskor jobban oda kell figyelni a kiszemelt partnerére pontosan azért, mert olyan messze él a két fél egymástól.

Ezt írtam:

Kedves Elena!

Te egy helyes, fiatal lány vagy. Tudom, nem egyszerű az életed, de szerintem talán jobban járnál, ha a Facebook-on és egyéb, társkereső oldalakon reklámoznád magad. A Mara név a Mária beceneve. Én nem vagyok férfi, legalább is idáig nem tudtam erről.

Üdvözlettel: Simon Mara

és elküldtem egyik kedvenc fotómat:

Az 1. fejezetet itt tudjátok megnézni!

A 2. fejezetet itt tudjátok megnézni!

A 3. fejezetet itt tudjátok megnézni!

 

marasimo@gmail.com

Skype elérhetőség:

simon.mara2

És ha barangolni akarsz blogom lankáin, 

Megváltozott a blog helyszíne https://simonmara.com

 

Cikkajánló

2 thoughts on “Szibéria kapujában Elena vár (4.) Egyszer minden jónak vége!

  1. I was just looking for this info for some time. After six hours of continuous Googleing, finally I got it in your web site. I wonder what’s the lack of Google strategy that don’t rank this kind of informative sites in top of the list. Generally the top sites are full of garbage.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük