Sunyi szerelem (12.)

Vesszőfutás

– Ha nem jössz ide, elviszem a feleségednek azokat az iratokat, amiket nekem küldtél, aztán azt csinálsz, amit akarsz.

– Meg ne próbáld! – hördült fel Márk.

Dehogy tettem volna ilyet! Képtelen lettem volna ilyen aljadék cselekedetre, persze ezt a másik honnan is tudhatta volna? Nem ismert engem egyáltalán. Tehát ez az ismételt próbálkozás is kudarccal végződött. Annyira kifárasztottam magamat ezzel a hiábavaló vesszőfutással, mintha éjjel-nappal a kőbányában dolgoztattak volna már hónapokon át. 

Nem volt mit tenni, haza kullogtam, és szomorúsággal kikövezett tekintettel bámultam ki a sötét éjszakába a villamos ablakából.

A tavasz fájt százszorosan, hiszen ez a nagy megújulás évszaka minden évben, én pedig temettem a szerelmet. Gyász-feketébe öltözött szívvel vonszoltam magamat. Addig még csak-csak „könnyebb” volt a dolgom, amikor téli időjárás uralkodott a tájon, hiszen a sötétség, a

hideg, a köd, az eső szinonim fogalmak a bánattal – legalább is így éreztem. Ezekben a hónapokban a természet anyánk szolidáris volt az én hatalmas bánatommal. Tavasszal viszont gyűlölködtem kifelé: a természet ujjong (mintha cserbenhagyott volna engem állandósított

kesergésemben), hogy minden virágba borult, csak én lelkemet mardosta a keserűség. Meg is írtam többek között kedvenc tavaszváró versemet (címe mi lenne, mint TAVASZ). 

Nagy depressziós világérzetem közepette megint visszaszoktam a cigarettára.
Közben születtek a versek sorra, már komoly mennyiség sorakozott a mappában, így a belső tűztől hajtva elmentem egy kiadóhoz (napjainkban Accordia néven lehet megtalálni), akiről azt hallottam, hogy a kezdő költőket pártfogolják. Szerencsére nem kellett sokat jönni-menni, mert nem biztos, hogy lett volna hozzá lelki erőm, ha visszautasítanak, és neki kellett volna

vágnom megint egy másik kiadónál szerencsét próbálni. (Bár ki tudja, a makacsság eléggé jellemző rám.)

A beköszöntőt itt olvashatjátok el!

Az 1. részt itt olvashatjátok el!

A 2. részt itt olvashatjátok el!

A 3. részt itt olvashatjátok el! 

A 4. részt itt olvashatjátok el!

Az 5. részt itt olvashatjátok el!

A 6. részt itt olvashatjátok el!

A 7. részt itt olvashatod el!

A 8. részt itt olvashatod el!

A 9. részt itt olvashatod el!

A 10. részt pedig itt olvashatod el!

A 11. részt itt olvashatod el!

 

Más, egészen más:

Sokan nem értik, miért blogolnak egyesek, pld. én. Minimum két dolog vezérel, egyrészt mert imádok közölni, másrészt az online marketing a pénzszerzés egyik igen speciális eszköze. Ha nem figyelek oda, még végül megtanulom, hogy lehet az interneten pénzt “csinálni”.

Akit érdekli egy új, egy ütős megoldás, iratkozzon fel az ingyenes hírlevelemre, vegye fel a kapcsolatot velem, és hadd szóljon!

Simon Mara

marasimo@gmail.com

Skype elérhetőség:

simon.mara2

A Facebook-on itt veheted fel velem a kapcsolatot!

Ha barangolni akarsz a blogom lankáin, megteheted! S utána tedd a kezedet a szívedre…

Telefon számom: 06-20-9287-353

 

 

 

Cikkajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük