Simonék félrebeszélnek (16.) Nem vagyunk itthon. És a húsvét?

Most mi van ezzel a húsvéti nyúllal? Hogy tojja a tojásokat? És addig a tyúkok pedig kivesznek szabit, és mennek Bora-Borára süttetni a hasukat a nappal? Vagy hogy az emberek tojnak egymás fejére? Ja, hogy azt már nem húsvétnak szokták mondani, hanem szemétségnek?

Nem tudom, de az ünnepek mindig jó hangulatot tudnak bennem előidézni (vagy sem).

Gyerekkorom fénypontja volt húsvétkor, amikor édesanyám kiírta a bejárati ajtónkra:

NEM VAGYUNK ITTHON

Ám a lépcsőházbeli gyerekek jöhettek. Mi korán megebédeltünk, és nem egyszer fogtuk magunkat, biciklire pattantunk, és elkarikáztunk a lizsébe. A későbbi órákban pedig már a barátaink jöttek locsolni.

Egyik problematikás tulajdonságom, hogy jó a szaglásom. Legnagyobb bánatomra a kokaint kiszimatoló kutyákat meghazudtoló érzékszervvel rendelkezem. Ugye, tudjátok, ez mit jelent ilyen tájt, húsvétkor? Süllyedt, talált! Hihetetlen illat-összetételű kölnik kerülnek elő, amennyiben nem sikerül kicseleznem bizonyos férfiakat.

Ekkor veszem fel álruhám, mint Mátyás király. Ám nem futok messze, előbb még két rövid kis videót ide biggyesztek nektek „örök tanulságképpen”.

Ezen videókat pedig elnyelte a csúnya Youtube feneketlen bendője 500 másik társával. Sajnálhatjátok, mert én is nagyon mérges vagyok miatta. 

Csak megsúgom, egészen véletlen – ez már a csoda kategóriája -, hogy ezt a videót az enyészet markából ki tudtam ragadni:

És ha jól meggondolom, hogy az elmúlt három év alatt – ez a blog fennállását jelenti – mi minden történt, miféle nehézségek szakadtak rám, igazi katasztrófa-sújtotta övezettel felért a blogom. Ám mindig túléltem, és talpra álltam.

 

A Simonék félrebeszélnek sorozat kedvelőinek ajánlom, hogy a KATEGÓRIÁBAN nézzenek körül: https://simonmara.com/category/simonek-felrebeszelnek/

habos felső plusz kalap

Ha barangolni akarsz a blogom lankáin, megteheted!

INSTAGRAM: simonmara54

(melyet ritkán látogatok)

 

Cikkajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük