Az örök élet titka

Az internet csodálatos hely.

Olyan, mint egy sík mező, kis bukkanókkal, kikopott füves placcokkal, ahogy a mókás kis rágcsálók futkároznak keresztül-kasul. És ha veszélyt szimatolnak, abban a percben eltűnnek valamelyik lyuk mélyén, amelyeket direkt azért ásnak, hogy megússzák a magasban hangtalanul kőröző sas éles csőrében való utazást.

Ehhez a viselkedésformához hasonló sok internetező hozzáállása a többiekhez. Kis bunkereket építenek, nem adják arcukat, és mindenféle hülyeségről beszélnek, lájkolnak és megosztanak. Ám egy valamire hihetetlenül vigyáznak, hogy ne legyen se ízük, se bűzük, ne legyen színük, se árnyalatuk, se satírozás ne érje szemhéjukat, napfény az arcélüket. Álcákat találnak ki. Még jó, ha a teremtés koronájának adják ki magukat abban az esetben, ha valóban férfiak. Ez már őszinteségi rohamnak számít.

Biztos hallottatok már arról, hogy előszeretettel adják ki magukat jó néhányan egészen másnak, mint akik valójában. Háry János elcsodálkozna a leleményességükön.

Ennek több hátránya is van. Egyrészt megvezetik a velük kapcsolatba kerülőket, másrészt egy idő után már maguk sem tudják, kik ők valójában, mert a mesefolyam elkapja őket, derekuk köré csavarodik, és húzza le, egyre csak húzza le őket a piszkos ár.

ÉLET ÖRÖKKÉ ÁTMÉRET.

Vajon minek csinálják? Miért jobb hazudni, mint igazat mondani? Meddig jó a hazugság? Egész életük erről szól, hogy nem mondanak igazat?

Nem fárasztó ez? Én például kényelmi szempontból nem hazudok, mert nemhogy két héttel később, de már két órával később sincs fogalmam, mit mondtam a másiknak…

Ha ez így van, amikor halál-közelbe jutnak, nem fogják elhinni, hogy tényleg ütött az utolsó órájuk, mert azt hiszik, hogy az is csak egy nagy hazugság.

Lehet, hogy ez lenne az örök élet titka?

 

Más, egészen más:

Sokan nem értik, miért blogolnak egyesek, pld. én. Minimum két dolog vezérel, egyrészt mert imádok közölni, másrészt az online marketing a pénzszerzés egyik igen speciális eszköze. Én egy ilyen online marketing rendszerben vagyok benne, konkrétan az Empower Network Marketinben, ahol megtanítják velünk, tevékenységünkkel hogyan tudunk egyre hatékonyabban bevételhez jutni.

Akit érdekli egy új, egy ütős megoldás, iratkozzon fel a hírlevelemre, vegye fel a kapcsolatot velem, és had szóljon!

Simon Mara

marasimo@gmail.com

Skype elérhetőség:

simon.mara2

https://www.facebook.com/simon.mara.14

Mit piszmogtok? Eltelik az élet! Legyetek kíváncsiak

Had öregedjetek meg minél előbb!

Ne csak én!

Amennyiben a blogok között szeretnél 

barangolni, itt megteheted!

Cikkajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük