Kukori Kodkoda és a jó reggelt!

Már korán reggel talpon voltam.

A kakasok elbújhatnak mögöttem. Rám váró feladataim végtelen számban kígyóznak lelki szemeim előtt.

Viszont a ma reggel különlegesen szép. Talán, mert én így gondolom. Ráckevén amúgy is speciálisan szépek a hajnalok, a reggelek, a nappalok. Na és az éjszakák! Azokról most nem beszélek, mert nem stílszerű!

A mostani hajnalban az állatok hangja és a fények fonadéka a varázsos, pld. a vadkacsáké, a kert mögött elterülő kiserdőből. Pontosítok: az erdőben található tavacskából hápognak a fényes tollú kacsák.

A cél szentesíti az eszközt. Nem értem rá tökölni a kinézetemmel, mi van a fejemen, mert nem ez a lényeg. Sok ember elveszik a részletekben, és a fontos egész pedig nincs sehol. Ha a pillanatot nem ragadjuk meg, az egészet megeszi a fene. Ha abban a percben nem kérünk bocsánatot pld. a másiktól, később hiába tesszük meg, annak már nincs akkora hatósugara, már csak hamisítványnak számít. Minél kevesebb hamisítványt gyártsatok le a házi tákolmány masinátokon:

https://www.youtube.com/watch?v=EifqFjG12ys

 

Hallom a gáton sétálva: egy megveszekedett, hóbortos kakas vállalja annak veszélyét, hogy egy közelében lakó benszülött vegye a sörétes puskáját és fenéken lőjje szegény állatot. Egyébként tényleg megesett ez nálunk Budafokon, hogy a lakótelephez közeli kertes házban kakast tartottak. Én imádtam a hajnali hangját. Annyira muris volt. Egyszer csak nem hallottam többé érces kiabálását. Kiderült, hogy egy gyenge idegzetű ürge, a közeli panel lakás valamelyikéből lepuffantotta a Kukori Kodkodát. Ennyi.

De nem ez a lényeg! A lényeg, hogy szép napot kívánjak nektek!

Mara, a Marák gyöngye!

 

Más, egészen más:

Sokan nem értik, miért blogolnak egyesek, pld. én. Minimum két dolog vezérel, egyrészt mert imádunk közölni, másrészt az online marketing a pénzszerzés egyik igen speciális eszköze. Én egy ilyen online marketing rendszerben vagyok benne, konkrétan az Empower Network Marketinben, ahol megtanítják velünk, tevékenységünkkel hogyan tudunk egyre hatékonyabban bevételhez jutni.

Akit érdekli egy új, egy ütős megoldás, iratkozzon fel a hírlevelemre, vegye fel a kapcsolatot velem, és had szóljon!

Simon Mara

marasimo@gmail.com

Skype elérhetőség:

simon.mara2

https://www.facebook.com/simon.mara.14

Mit piszmogtok? Eltelik az élet! Legyetek kíváncsiak

Had öregedjetek meg minél előbb!

Ne csak én!

Amennyiben a blogok között szeretnél 

barangolni, itt megteheted!

 

 

Cikkajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük