Simonék félrebeszélnek (3.) Miben vagyok jó?

A guta üt meg – elhihetitek. Készítettem most hétvégén klassz videókat, és legalább három lejátszhatatlan! Értitek? Mert én nem. Még megnéztem a mobilomon, és meg voltam elégedve a felhozatallal, de mire a laptopomra akartam átvinni, már nem volt mit átvinni. Egyszerűen lejátszhatatlanok.

Úgyhogy meg kell elégednetek a szavaimmal. Pedig az egyik arról szólt, hogy Éva és Jóska már legalább negyven éve, sőt több, boldogítja egymást. Éva viszont a mai napig úgy érzi, hogy sosem volt megbecsülve, és tökéletesen el volt nyomva. Vagyis kisebbségi komplexusai vannak azzal kapcsolatban, hogy ő legalább olyan emberi értékeket képvisel, mint Jóska. Micsoda badarság!

És tudom, hogy nem sületlenség ez! Bizonyos kanok, mint az én drága párom is állandóan le akart – most már tudatosan nem engedem – nyomni, hogy én „csak olyan kis hülye” vagyok, bezzeg ő… Ezt persze egy kicsit egyszerűsítem, de ez az igazság. Úgyhogy drága nő-, illetve férfi társaim! Amennyiben észlelitek, hogy a másik fél erősen lelki zsarnokságot gyakorol, ti tudatosan ellensúlyoztok. Rendben?

baba nagy szem

Erre az egyik videóban, amit szintén nem tudok nektek lejátszani lemodelleztem, mire gondolok.

Bár elég röhejes, hogy elmesélem, mi volt a videón, de szükség törvényt bont. Szóval azon problémáztunk, hogy én nem tudok megteríteni.

Erre Laci:

  • Te valóban nem tudsz megteríteni, mert nem akarsz.

  • Teljes mértékben igaz. Nem lehetünk mindenben tökéletesek, viszont másban egészen jó vagyok. Igaz? – A kérdést eléggé éles hangon vittem fel, de megkaptam a választ:

  • Igen, így van -, törődött bele a párom, hogy muszáj neki ellensúlyoznia.

Itt most befejezem, de nem azért fejezem be, mert így kéne befejeznem, hanem azért, mert elegem van már ebből a témából.

 

A Simonék félrebeszélnek sorozat kedvelőinek ajánlom, hogy a KATEGÓRIÁBAN nézzenek körül: https://simonmara.com/category/simonek-felrebeszelnek/

habos felső plusz kalap

Ha barangolni akarsz a blogom lankáin, megteheted!

INSTAGRAM: simonmara54

(melyet ritkán látogatok)

 

 

Cikkajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük