Dani+Kriszta (2.) Mikor lesz már lepedőszaggatás?

Nehéz a dolga a  katonának -, mondja az ének, de nehéz a dolga Dániel fiamnak és az ő kis filippin feleségének, Krisztinának is. Mert – mint a házasságkötésükről szóló cikkből is kiderül, már megtörtént a házasságkötés tizenkilenc hónappal ezelőtt, de még olyan body to body action még nem volt. Lepedő még nem gyűrődött közös „erőkifejtésből” alattuk.

Állandó fennhatóság alatt álltak a Fülöp Szigeteken is, még a házasságkötés után is. 
Dani – nem hiába az én fiam – simán meg tudja nehezíteni mindenki dolgát. Bele értve a saját dolgát is.
Pár nappal ezelőtt egy Cunamival azonos értékű lelki háború alakult ki közöttük. Ugyanis miközben a feleségével Skyp-on beszélt, addig egy magyar spinével, a Timivel beszélgetett 50 percen keresztül. Ezt azonban nem egyszer előadta.

Szegény Krisztina – a kis tündér menyem – soha nem írt nekem, de most egy hosszú levelet megeresztett nekem címezve, amiben leírta, hogy teljesen el van keseredve, hogy a Fülöp Szigeteken nem divat ez a stílus. Annyira felzaklatta magát, hogy nem tudott szegény aludni egész éjszaka.

Erre mondta Laci, Dani apja, letagadja, hogy az ő fia lenne Dani.
Nem győztem Krisztinát megvigasztalnom és mellé állnom. Hála Istennek ez a vihar is elmúlt.

– Nehéz dolga van Krisztinának -, mondja Dani.
– Nehéz dolga? -, robbanok ki. – És akkor te még megnehezíted?

Jogosan háborodok fel. Igazam van, Gyerekek? Vagy nem?

Az 1. részt Maratoni előjáték itt olvashatod el!

A 3. részt Morze jelek a tenyérben itt olvashatod el!

12112455_10207689350175159_1298796493220035976_n

marasimo@gmail.com

Skype elérhetőség:

simon.mara2

És ha barangolni akarsz blogom lankáin, 

tedd:

 https://simonmara.com

Cikkajánló

4 thoughts on “Dani+Kriszta (2.) Mikor lesz már lepedőszaggatás?

  1. I’m impressed, I must say. Really not often do I encounter a weblog that’s each educative and entertaining, and let me let you know, you’ve got hit the nail on the head. Your concept is excellent; the problem is one thing that not enough people are speaking intelligently about. I’m very comfortable that I stumbled across this in my search for one thing referring to this.

  2. Thank you for sharing excellent informations. Your website is so cool. I am impressed by the details that you have on this blog. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this website page, will come back for more articles. You, my pal, ROCK! I found simply the info I already searched everywhere and simply could not come across. What a perfect web site.

  3. It’s arduous to find knowledgeable folks on this subject, but you sound like you realize what you’re talking about! Thanks

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük