Lazulj, Bébi, ha van rá módod!

Hé-Te Maga-Szaki? gyógymód

Ahogy fúrjuk magunkat az idő alagutunkon keresztül, úgy alakul testünk, lelkünk. Néha problémák lehetnek a látásunkkal, a szaglásunkkal, megfájdulhat a szívünk, nehezen vehetjük a levegőt és a többi és a többi.

Ám – mint a nagy öregjeink is megmondták -, fűben, fában orvosság.

Például a kamilla: út mentén terem, a mezőn. Mint tudjuk, igen széles a paletta, mi mindenre jó például a gyulladáscsökkentő tulajdonsága miatt. (Nézzetek utána a neten!)
Vegyük az uti lapu füvet. Na, az is egy nagy durranás! (Házi feladat: nézzetek utána a neten!)

Aztán itt van, amikor a szívünk fáj. Ki tudja, miért? Kísérő jelenségként az izmaink is feszülhetnek bizonyos helyeken, enyhe fájdalomról panaszkodhatunk a szomszédnőnek. Persze mindhiába, hiszen ő nemcsak szemmel ver, de kárörvendő – lélekben.

Akkor vesszük elő házi patikánból féltve őrzött kincsünket. Az előszobában levő – csak erre a célra szánt – elhúzható ajtó mögül kedvenc gyógymasször, lelki gyógyász, terapeutánkat, aki mindig a rendelkezésünkre áll.

A gyógymód a következő! Kérem pontról pontra kövessétek, mert nem mindegy a sorrend sem. Bár a gyakorlat úgyis megmutatja a tudatlanabbjainak is előbb utóbb a helyes módozatot.
Tehát: lefürdünk. Remélem tiszta sor.

úszómedence átméret.

Anélkül nem ér a nevem.

Majd piciny macskalépésekben megközelíted a frissen felhúzott ágyneművel rendelkező ágyat. Ne hallgassatok a régi tanácsokra, melyek így sivítottak a levegőben: miért nem törölköztél meg rendesen? Fejed Észak-Kelet, majd a terápia középső idusától pedig már Dél-Nyugat irányt vehet fel. (Itt az önkormányzattól nem kell írásos engedélyt kérni természetesen!)

A gyógymasszőr beizzítása természetesen elég erős koncentrációt igényelhet tőletek, de megéri a fáradságot.

 

Tehát az előszoba szekrényből elővéve Hé-Te Maga-Szaki?-t, egy kicsit leporolgatjuk. Külön-külön minden porcikáját, de lágyan, nőiesen, mint amikor ősszel előveszed a bundádat a szekrényből, és megállapítod, hála Istennek a molyok békén hagyták, bár le kéne még is csak fogynod, mert két gombodat alig tudsz begombolni a hasadnál.

Hé-Te Maga-Szaki? hálásan fog rád nézni, ha beengeded magad mellé a fürdőkádba vagy a zuhany alatt hokedlire ültetve türelmesen fogja végig nézni tested hajlatainak vég nélküli tisztítását. Attól függ, hogy mire programoztátok be kedves Hölgy Társaim, azon igényeiteknek fog megfelelni. Itt csak az alap program módosísáról van szó. Semmi egyéb!

masszázs 2

A fürdőszoba hadműveletet követi a még kellemesebb elfoglaltság, hiszen a finoman illatozó ágyra ledobhatod végre tested, és átadhatod magadat a kéjes élvezetnek, hiszen Hé-Te Maga-Szaki? érti a módját, hogy izmaidat hogyan lazítsa ki simogatással, masszírozással egyéb furmányos módszerekkel. Ne feledjük el, a hőterápia nem a XXI. század vívmánya. Éljetek vele!

masszázs bemelegítés

Feledhetetlen az élmény! A fiatalítás tutira biztos! Ilyen testtartásban köszönjétek meg a sorsnak, hogy kiváltságos helyzetben lehettek.

Hé-Te Maga-Szaki? lelőhelye? Hát hol lenne, ha nem a NET-en?

Más, egészen más:

Sokan nem értik, miért blogolnak egyesek, pld. én. Minimum két dolog vezérel, egyrészt mert imádok közölni, másrészt az online marketing a pénzszerzés egyik igen speciális eszköze. Ha nem figyelek oda, még végül megtanulom, hogy lehet az interneten pénzt “csinálni”.

Akit érdekli egy új, egy ütős megoldás, iratkozzon fel az ingyenes hírlevelemre, vegye fel a kapcsolatot velem, és hadd szóljon!

Simon Mara

marasimo@gmail.com

Skype elérhetőség:

simon.mara2

A Facebook-on itt veheted fel velem a kapcsolatot!

Ha barangolni akarsz a blogom lankáin, megteheted! S utána tedd a kezedet a szívedre…

Telefon számom: 06-20-9287-353

 

 

 

Cikkajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük