Megadtam magamat!

A Sunyi szerelem folytatódik

Ami a múlté, az a múlté. A jót viszont nem érdemes letagadni. Meg nem történtté tenni dolgokat – nem lehet. Ez benne azonban a szép! Értitek? Egész egyszerűen csodálatos! A rosszat száműzni kell. Figyeljétek, milyen sunyi a felvezetés, mert a java csak eztán következik!
Ne bányásszátok elő az ocsmány sztorijaitokat, hogy milyen szenyó volt valaki. Az kerüljön a tömegsírba. Az ő dolga.

Neked az a dolgod, hogy a szépből és a szarból – melyeket művészi módon összegyúrsz – tündér palotát kreálj.

Egy írónak nem az a dolga, hogy szépítsen, hogy kozmetikázzon. Az a kozmetikusoknak és a ráncfelvarróknak a dolga. Nekem például az a dolgom, hogy amit a jó Isten adott talentumot, azt megsokszorozzam. Akár a bibliai szőlős gazda, aki – mielőtt elment volna – munkásainak talentumot adott. Kinek többet, kinek kevesebbet. És visszajőve számon kérte őket, hogy mit kezdtek azokkal.

Látjátok, ettől félek, hogy engem is számon kér a jó Isten, éltem-e az ő által adott talentumommal, vagy pedig elástam azt, egy ládába téve, hogy senki se élvezze annak gyümölcsét.

Tehát beláthatjátok, nem tehetem, hogy ami megtörtént vagy pedig a lélek műhelyemben kigondoltam és papírra vetettem, betegyem a fiókomba porosodni. „Csak” azért, mert gondolatmenetem sért bizonyos érdekeket. Sosincs olyan, hogy mindenkinek jó. Ilyen még a világon nem történt soha.

Ezért folytatom a Sunyi szerelmet.

Ha valaki tud jobbat írni, szívesen elolvasom természetesen. Csak az az ő műve legyen, nem pedig össze ollózott!
Gyerekek, olyan lelki megtisztulásban vettem részt ezen a délelőttön (2015. május 13.), hogy őszinte szívből mondom mindenkinek, aki tudatosan sértett meg és próbált a földig lealázni – nem létező nagyságát ezzel az égig felemelni -, köszönöm. Vannak jó páran. Névsorolvasást később tartok.

Főnix átméretezve

Köszönöm, hogy spirituális fejlődésemhez hozzá járultatok. Köszönöm, hogy a FŐNIX madarának a feltámadása kismiska ahhoz képest, amilyen történés lezajlott bennem ezen a napon, és hogy legtisztább rezgésemmel kívánok azoknak az embereknek a legjobbat, akik akaratlanul – de leginkább akarva – megbántottak és lebuldózereztek.

Szeretlek benneteket! Csak titeket szeretlek lelkem tiszta tüzével. Viszont rólatok nem írok könyvet, mert ennyit nem értek nekem. A regényírás csak a legnagyobbaknak jár ki! Sorry!

Az igazgyöngy létrehozásához kellenek a „kis piszkok”, mint kiszolgáló személyzet! Mint a lovász legény, aki tisztára csutakolja a verseny paripát, megkefélgeti, megvakargatja, friss szénát terít alája. Mint ahogy a méh királynőt is körül zsongják, kiszolgálják a dolgozók szorgos tömege!

A menetrend a következő: holnaptól el kezdem adagolni az elejétől.

Csak felnőtteknek!

Más, egészen más:

Sokan nem értik, miért blogolnak egyesek, pld. én. Minimum két dolog vezérel, egyrészt mert imádok közölni, másrészt az online marketing a pénzszerzés egyik igen speciális eszköze. Ha nem figyelek oda, még végül megtanulom, hogy lehet az interneten pénzt “csinálni”.

Akit érdekli egy új, egy ütős megoldás, iratkozzon fel az ingyenes hírlevelemre, vegye fel a kapcsolatot velem, és had szóljon!

Simon Mara

marasimo@gmail.com

Skype elérhetőség:

simon.mara2

A Facebook-on itt veheted fel velem a kapcsolatot!

Ha barangolni akarsz a blogom lankáin, megteheted! S utána tedd a kezedet a szívedre…

Telefon számom: 06-20-9287-353

 

 

 

Cikkajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük