Meztelen fenékkel

Számon-kérő hivatal éjjel-nappal

Te tényleg ilyen naiv vagy, vagy pedig fested magad? Ha bünteted a másikat, azt gondolod, hogy az nem hat rád vissza?! Ha figyelmes vagy a másikkal, ha szeretetzónádba vonod őt, nem dalol a szíved? Nem érzed úgy, hogy valami különleges ember vagy? Pedig nem történt semmi egyéb, mint adtál! Abból, amiből rengeteg van.

kézen Ilove átméret.

Ne ásd el szereteted éles baltával vájva barlangot ennek az érzésnek, mert hiánya sorvaszt. Ne azon tüsténkedj, hogy hatalmas sziklákat görgetsz a barlang szájához. Nem! S még egyszer: nem! Belül ott van a számon-kérő hivatal. Sajnos éjjel-nappal működik. Vasárnap is üzemképes!!!! Ha büntetsz, a belső gumiszobádban pattog a labda, és szíven talál. Ha mást büntetsz, Te is kapsz belőle jócskán.

A gyermekkor tele van tanulsággal. Elváltak szüleim, így egész kiskoromtól kezdve a jó édesanyámnak kellett lennie egy személyben mind a két szülőnek. Nem volt szigorú, de következetes. Tudta, hogy csak ez az egy fegyvere van. Azt mondta, elmehetünk bulizni, de tízre legyünk otthon. Én egyik alkalommal késtem. Mindegy, hogy mennyit. És bizony kaptam a meztelen fenekemre.

S ekkor még a bátyám is sírt, én is és édesanyám is.

család

Csak a gyengébbek kedvéért tettem fel ezt a fotót. Erről a képről egy regényt lehetne írni.

Más, egészen más:

Sokan nem értik, miért blogolnak egyesek, pld. én. Minimum két dolog vezérel, egyrészt mert imádok közölni, másrészt az online marketing a pénzszerzés egyik igen speciális eszköze. Ha nem figyelek oda, még végül megtanulom, hogy lehet az interneten pénzt “csinálni”.

Akit érdekli egy új, egy ütős megoldás, iratkozzon fel az ingyenes hírlevelemre, vegye fel a kapcsolatot velem, és had szóljon!

Simon Mara

marasimo@gmail.com

Skype elérhetőség:

simon.mara2

https://www.facebook.com/simon.mara.14

Mit piszmogtok? Eltelik az élet! Legyetek kíváncsiak!

Had öregedjetek meg minél előbb Ti is!

Ha barangolni akarsz a blogom lankáin, tedd! S utána tedd a kezedet a szívedre…

Telefon számom: 06-20-9287-353

Cikkajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük