Az évszázad bulija VELED!!!

Gyertek! Come on, Baby! Gyertek!

Nem vagyok robot.

Hogy miért osztom meg veletek ezt a beltéri információt? Ennyi erővel már azt is elmondhatnám nektek, hogy leszbi vagyok. Miért? Ők is emberek? Nem? Bár nem vagyok az, de lehetnék? Nem? Tehát tényleg nem vagyok robot. Ez a kiinduló pont. Ebből kiindulva rengeteg dolgom van, nem tudom magam utolérni. Fáj a fejem, de lesz…om.

Befejezem a buli szervezését veletek. És mindenki azt csinál, amit akar.

A táncparti természetesen áll. Szombaton lesz, ahogy mondtam, csak egy héttel később.

Tehát a helyes időpont:

2015. április 25-én,

Helyszín:

http://www.peachesandcream.hu/theclub/

Ha valaki nem tudná megnyitni a linket: Peaches & Cream Cím: 1065 Nagymező u. 46-48.

Minden valószínűség szerint már 10-kor (22.00) ott tolongunk a bejáratnál!

Normális szerkót vegyetek fel, mert azok az izompacsirták a kapunál tuti, hogy nem fognak benneteket beengedni. Éjfélig a fiúknak is ingyen van a beugró! Itt közlöm a MAG fotóit, és csak megtaláltok abban a hatalmas nagy felfordulásban!!!

Dani és Kriszta:

átméretezve

 

A mindig mosolygós Alexandra:

alexandra 3. átméret.

Engem pedig már ismertek. Én vagyok az, aki nem nyugszik, akinek az agya mindig csak a hülyeségeken jár: 

feketében 4 átméret.

Aki akar, az találkozik velünk, aki nem, az lehet, hogy jobban jár. De ezt csak akkor tudja MEG, ha ismeri ezen őstörvényt: A PUDING PRÓBÁJA AZ EVÉS!

 

És íme, itt van a biztos tipp: 

Főleg azoknak ajánlom ezt a módszert, akik nehezen ismerkednek. Srác bemegy a szórakozó helyre, és kipécézi magának azokat a csajokat (lehetőleg azért egymástól távol), akik neki szimpatikus. Oda megy az egyikhez, és azt kérdi:

– Te vagy Simon Mara? – Ami napnál világosabb, hogy ez úgy, ahogy van, tiszta zizi dolog. Higgyétek el azonban, hogy ha csak egy kicsit bejön a srác a lánynak, nem fogja elküldeni a sunyiba. És már meg is ismerkedtek. Csak elkezdeni nehéz. Elolvashatjátok erről szóló anyagom itt!

Megváltozott a dátum, mert ezekben az órákban derült ki számomra, hogy fiamék jövő héten kedden jönnek Magyarországra. Nem is a fiam lesz a fő atrakció a család számára, hanem Kriszta (filippinó vér csörgedezik ereiben), aki egy kissé messszebb földrészről jön közénk. Európa ezen vidékén először jár. Erre vártam, hogy megismerje az itteni világot, és akkor rá fog jönni, hogy miért viselkedtem számukra olyan furcsán sok esetben.

Na, és amióta – pár hete már Londonban – Dani mellett van, és végre kéz-közelben vannak, azóta fiam egyszerűen lekopott az internetről. Nem tudok vele kapcsolatba lépni. Hallatlan! De inkább legyen százszor, hogy nem tudom elérni fiamat, mert sokkal fontosabb, hogy végre egymást boldogíthatják. És rosszul tudtam az érkezésük dátumát.

Mi április 25-én, este 10-kor tesszük mindenki számára kézzel foghatóvá magunkat a buli helyszínén. Gyertek! Ez lesz az évszázad bulija!

Hogy miért? Mert Te is ott leszel! Be there!

táncfigurák

Más, egészen más:

Sokan nem értik, miért blogolnak egyesek, pld. én. Minimum két dolog vezérel, egyrészt mert imádok közölni, másrészt az online marketing a pénzszerzés egyik igen speciális eszköze. Ha nem figyelek oda, még végül megtanulom, hogy lehet az interneten pénzt „csinálni”.

Akit érdekli egy új, egy ütős megoldás, iratkozzon fel az ingyenes hírlevelemre, vegye fel a kapcsolatot velem, és had szóljon!

Simon Mara

marasimo@gmail.com

Skype elérhetőség:

simon.mara2

https://www.facebook.com/simon.mara.14

Mit piszmogtok? Eltelik az élet! Legyetek kíváncsiak!

Had öregedjetek meg minél előbb!

Telefon számom: 06-20-9287-353

Cikkajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük