Mi fáj? Gyere, mesélj!

Ma reggel a madarak korán kezdték a műszakot itt Ráckevén, a Szulában. Ezt a területet így hívják, ahol a mi kis édenkertünk van. Nem keltek fel azonban nálam korábban, mert én már reggel négykor felébredtem Tünci, a világ legrandább macskája jóvoltából.

MADARAK 2. átméret.

Minden lelkiismeret-furdalás nélkül beleállt az arcomba. Nincs olyan ember, aki ezt ne venné észre, én meg amúgy is érzékeny ember vagyok bármi hangra, zajra. Na és most itt a telehold időszaka. Tehát az éberségem kiváló szintet üt meg, a tízes skálán a 10-et meg lehet adni simán.

https://youtu.be/kuPTHHf7pDk

S ráadásul még válságstábot is kellett tartanom. Egyik barátnőm belső köröket fut. Hát igen! Ebben nem lehetünk okosak. Csak annyiban, hogy meghallgatjuk a másikat, és meg próbáljuk „kiszedni” belőle, hogy tulajdonképpen mi az, ami a legjobban aggasztja?

Mert amíg maga sem tudja, hol is a „közellenség”, akkor mi, közönséges földi halandók honnan a csodából tudnánk? Igen, nem egyszerű a belső spirálon való skerázás, mert gyakran lefelé csúszik rajta az ember, mint a játszótéren a kanyargó csúszdán, csak nem olyan mulatságos:

 csúszda átmér.

Mégis pont ez benne a szép!

 

Más, egészen más:

Sokan nem értik, miért blogolnak egyesek, pld. én. Minimum két dolog vezérel, egyrészt mert imádok közölni, másrészt az online marketing a pénzszerzés egyik igen speciális eszköze. Ha nem figyelek oda, még végül megtanulom, hogy lehet az interneten pénzt „csinálni”.

Akit érdekli egy új, egy ütős megoldás, iratkozzon fel az ingyenes hírlevelemre, vegye fel a kapcsolatot velem, és had szóljon!

Simon Mara

marasimo@gmail.com

Skype elérhetőség:

simon.mara2

https://www.facebook.com/simon.mara.14

Mit piszmogtok? Eltelik az élet! Legyetek kíváncsiak!

Had öregedjetek meg minél előbb!

Ne csak én!

Amennyiben a blogok között szeretnél 

barangolni, itt megteheted!

Mobil számom: 20-9287-353

 

 

 

Cikkajánló

One thought on “Belső körök

  1. How many movies sites are there? I would say little million of them. But in that sea of websites it is hard to find one which you really like and enjoy reading. Just wanted to say really that I enjoy reading your posts and if you are in the mood for a little more movie action feel free to visit awesomemovieshd.blogspot.com. I am sure I will not dissappoint you guys. Watch movies in HD for free with no ads just sit back and enjoy. You will like it too I am positive :)))

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük