Tünci! Inkább legyél rossz!

Inkább dorombolj a fejem tetején hajnalban, Tüncike! Csak gyógyulj meg!

Ma este elvittük Tüncikét, a világ legrondább és leg-habzsolhápabb macskáját a ráckevei doktornőhöz, dr.Gábor Edinához. Ez a fiatal hölgy igazi állatbarát. Jó kezekben vannak házi kedvenceink.

Ahogy beléptünk a rendelőjébe, a doktornő macskája fogadja a beteg állatokat. Hihetetlen nyugalommal viseltetik a kutya betegekkel szemben is. Úgy hívják, hogy Márti:

állat orvosnál (2) átméret.

Tünci nem örült a doktornál való vizitálásnak. Határozottan, több ízben próbált a karjaim közül Hudini módjára kiszabadulni. Ám én ismerem az összes barba trükköt, tehát nem járt túl az eszemen.

Kiderült, hogy mostanában a macskák könnyen megbetegednek, belázasodnak – mint Tüncike -, és antibiotikumot, plusz lázcsillapítót és vitamin koktélt kapnak szuri formájában.

Úgy néz ki, hogy Tünci előbb-utóbb megint jó formában lesz. Tehát az óránkénti kajakövetelésre megint számíthatunk.

állat orvosnál (1) átmér.

Más, egészen más:

Sokan nem értik, miért blogolnak egyesek, pld. én. Minimum két dolog vezérel, egyrészt mert imádok közölni, másrészt az online marketing a pénzszerzés egyik igen speciális eszköze. Én egy ilyen online marketing rendszerben vagyok benne, konkrétan az Empower Network Marketinben, ahol megtanítják velünk, tevékenységünkkel hogyan tudunk egyre hatékonyabban bevételhez jutni.

Akit érdekli egy új, egy ütős megoldás, iratkozzon fel az ingyenes hírlevelemre, vegye fel a kapcsolatot velem, és had szóljon!

Simon Mara

marasimo@gmail.com

Skype elérhetőség:

simon.mara2

https://www.facebook.com/simon.mara.14

Mit piszmogtok? Eltelik az élet! Legyetek kíváncsiak

Had öregedjetek meg minél előbb!

Ne csak én!

Amennyiben a blogok között szeretnél 

barangolni, itt megteheted!

Mobil számom: 20-9287-353

 

 

Cikkajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük