Szombati bomba-találat

Igazi magyar virtus: hétvégén neki állnak dolgozni a magyarok.

A cél: minél hangosabb munkanemet választani. Ezek a szerencsétlen nyugdíjasok, akik a környező kertes házakban tartott kutyák ugatásától is ki vannak bukva, mennyire örülhettek, amikor szombat reggel 8-kor (2015.03.07.) neki kezdték az utat „renoválni” aszfaltfúrókkal vagy mit tudom én, mivel. Na most ki az a agyament, aki ilyet csinál? Hetekig hozzá sem szagoltak a munkához. Itt bukdácsolunk talán már hónapok óta a feltúrt utakon, féltjük az utcán parkoló autóinkat az időnként megjelenő hatalmas munkagépektől.

https://www.youtube.com/watch?v=ieVFpPVDcIk

Erre megjelennek, fél órát dübörögnek, majd miután biztosak lehetnek abban, hogy mindenki felébredt, akkor meg szépen elcsattognak. Mondjuk engem nem érdekelt, mert már jóval előtte vertem a számítógép billentyűit, inkább csak az elv…

Magyar virtushoz tartozik az is, amikor lemegy az ember vidékre, a csendbe, a nyugalomba… Hétvége valamelyik reggelén arra ébred, hogy a szomszédban a leghangosabb fűnyíróval, ami csak létezik, füvet nyírnak. Na, ekkor akcióba léptem, mint a feltüzelt borz átrohantam, s kérdőre vontam a nyugdíjas urat, hogy miért meg hogyan? És ő volt felháborodva!

Hát kérdem én, mint nyugdíjas, neki nem mindegy, hogy mikor nyírja a füvet? Tudja jól, hogy mások még alszanak, hiszen van aki egész héten gályázott, mint a vad barom, és szeretné végre kipihenni magát. Persze vannak, akik a délutáni csendes pihenőt torpedózzák meg, amikor az ember lehanyatlik párnájára (speciel én nem használok), és venne egy nagy levegőt.

S ekkor jön fa fűrészelése vagy a ház lebontása. Valami…

De csak úgy, halkan megjegyzem…

 

https://www.youtube.com/watch?v=vEp8JG__7NM

 

Más, egészen más:

Sokan nem értik, miért blogolnak egyesek, pld. én. Minimum két dolog vezérel, egyrészt mert imádok közölni, másrészt az online marketing a pénzszerzés egyik igen speciális eszköze. Én egy ilyen online marketing rendszerben vagyok benne, konkrétan az Empower Network Marketinben, ahol megtanítják velünk, tevékenységünkkel hogyan tudunk egyre hatékonyabban bevételhez jutni.

Akit érdekli egy új, egy ütős megoldás, iratkozzon fel a hírlevelemre, vegye fel a kapcsolatot velem, és had szóljon!

Simon Mara

marasimo@gmail.com

Skype elérhetőség:

simon.mara2

https://www.facebook.com/simon.mara.14

Mit piszmogtok? Eltelik az élet! Legyetek kíváncsiak

Had öregedjetek meg minél előbb!

Ne csak én!

Amennyiben a blogok között szeretnél 

barangolni, itt megteheted!

 

 

Cikkajánló

One thought on “Szombati bomba-találat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük