Hangjáték az éjszakában

 

Az éjszakai séta – úgy hiszem – izgalmas és mégis nyugtató.

 

A természetbe simulsz. Eltűnsz, és mégis ott vagy. Kitágíthatod külső-belső teredet.

Érzékelő szerveidet jobban bekapcsolod. Hallásod élesedik, a látásodat hagyjuk. A tapintásról most nem beszélünk.

Jelenleg szigorúan csak az egyik kedvenc témámról, a teleholdról beszélünk, amiről elég naivan akartam videót készíteni. Persze lehetne, ha olyan kamerám lenne. Na!

(A videóhoz használati utasítás: CSAK GYENGE VILÁGÍTÁSBAN, LEHETŐLEG ÉJSZAKA NÉZZÉTEK MEG, AMIKOR MÁR A GYEREKEK IS ALSZANAK. És csend vesz körül bennetek. Ekkor egészen másféle „zajok” kezdenek dudorászni bennetek!)

https://www.youtube.com/watch?v=kxgkx45uooE

Kedd éjszaka (2015. 03. 03.) saját árnyékomon jártam, a fák égbe nyúló ágait be-ezüstözte a hold. Dani és Csöpi – a szintén kalandkedvelő kutyám – haza mentek, én pedig Popival – az örök hobó kutyával – bevettük magunkat a kis erdőt súroló szántóföldre, egy ösvényre…

Tipikus holdjáró voltam.

Nagy naivan azt gondoltam, mint szakavatott holdjáró, hogy majd videóra veszem az éjszakát. És még én mondom másnak, hogy komoly szellem ember (KoSzellE), aki titkolja kilétét.

Miközben másokat vonok kérdőre, hogy mit bújócskáznak arcátlanul, nekem is sikerült a Komoly Szellem Emberek Társaságához felzárkózni. Így én is a KoSzellET – az arab világ hírhedt társaságának – titkos embere vagyok, de csak a sötét erőket közvetítő videó alatt.

 

Más, egészen más:

Sokan nem értik, miért blogolnak egyesek, pld. én. Minimum két dolog vezérel, egyrészt mert imádok közölni, másrészt az online marketing a pénzszerzés egyik igen speciális eszköze. Én egy ilyen online marketing rendszerben vagyok benne, konkrétan az Empower Network Marketinben, ahol megtanítják velünk, tevékenységünkkel hogyan tudunk egyre hatékonyabban bevételhez jutni.

Akit érdekli egy új, egy ütős megoldás, iratkozzon fel a hírlevelemre, vegye fel a kapcsolatot velem, és had szóljon!

Simon Mara

marasimo@gmail.com

Skype elérhetőség:

simon.mara2

https://www.facebook.com/simon.mara.14

Mit piszmogtok? Eltelik az élet! Legyetek kíváncsiak

Had öregedjetek meg minél előbb!

Ne csak én!

Amennyiben a blogok között szeretnél 

barangolni, itt megteheted!

 

 

Cikkajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük