Hogy ne egyen meg a fene?

Ha hiszitek, ha nem, már legalább hatodszorra kezdek neki, hogy véglegesítsem egyik blogomat, ami a kaszinók világába enged bepillantani, de nem lehet. Próbálkozásaimat súlyos kudarc követi. A szépen elrendezett anyagom eltünik a SEMMItelhetetlen bendőjében, mikor végre lementeném. Helyette ugyanazt a silány példányt kapom vissza, mint amitől szabadulni akartam.

Ne legyek pipa?

Meg ha belegondolok, elegem van abból, hogy mindenki azt szeretné, ha az ő szemüvegén keresztül látnám a világot. Bizony mondom néktek, akkor nem én lennék, hanem ők. Viszont ez úgy, ahogy van képtelenség. A mikró és makró környezetem árgus szemekkel vizslatja, mit csinálok rosszul és – főleg – az ő szájuk szerint kicsit túl fűszeresre. Azt díjaznák, ha én is olyan szűrke, unalmas kis nehezék lennék, mint amilyeneket az út mentén találunk belőlük bőven.

A túrós tésztától ne várjuk el, hogy mákos tészta íze legyen. Nem igaz?

Tehát felpattantam a nyikorgó székemből, és mekkora mázlista voltam! Végre, első neki futásra egy igazi, szuper dallamú nóta szártnyaira kaptam:

https://www.youtube.com/watch?v=bGyS1v9TFwo

 

Más, egészen más:

Én egy ilyen online marketing rendszerben vagyok benne, konkrétan az Empower Network Marketinben, ahol megtanítják velünk – aki tanítható -, tevékenységünkkel hogyan tudunk egyre hatékonyabban bevételhez jutni.

Akit – a fentiek ellenére – érdekli egy új, egy ütős megoldás, iratkozzon fel a hírlevelemre, vegye fel a kapcsolatot velem, és had szóljon!

Simon Mara

marasimo@gmail.com

Skype elérhetőség:

https://www.facebook.com/simon.mara.14

Mit piszmogtok? Eltelik az élet! Legyetek kíváncsiak

Had öregedjetek meg minél előbb!

Ne csak én!

Ha valaki szeretne szörfözni a blogjaim között,

hajrá!

És akkor rájöhettek, miért vannak kibukva a család férfi tagjai.

Hát igen, ha valami nem tetszik, kiteszem a Facebook-ra.

I love

FACEBOOK

!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

Cikkajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük