Reggeli meeting

Miért gondolom többed-magammal, hogy az online marketing -. amihez speciális blogrendszer is dukál – hatékony tud lenni?

Érdemes megtanulni, még ha az elején úgy érzed, mintha japán nyelvet kéne elsajátítanod? Természetesen. ugyanis bármit az internet szárnyaira bocsátasz, pld. egy blogot, amiben üzleti ajánlatot teszel az egész „nagyvilágnak”, valójában nem 1-2 emberhez szól. És nem egy alkalommal nézik meg, hanem – ez is hihetetlenül tetszik nekem- akár pár évvel később is rátalálnak. A régi szép időkből származó, már rég elfejtett anyag még mindig javában kifejti hatását. Pedig neked csak egyszer kellett azzal az anyaggal pepecselned. Hát nem csodálatos? Lenyűgöző!

Csak gondolj bele, egyre több és több ember kíváncsi a neten, mit „süketelsz” már megint. És tudják, hogy újfent valami újjal állsz elő, vagy folytatod azt a vonalat, ami a Te fő medvecsapásod, jelen esetben az Empower Marketing.

Amerikából jöttem…

Ezt a rendszert, ami Amerikából jött, a Sikerkifőzde (viccesen azt szoktam mondani: Sőrkifőzde) fő motorja, Csonka Kata maréknyi csapatával honosította meg, fordították le az angol anyagokat, videókat. Komoly munkafolyamat áll mögöttük, de ez a tudásfolyam kiapadhatatlanul hömpölyög, s egyesül a mi Dunánkkal. Minden tiszteltem az övék. Mákunk van, hogy ilyen vezetőséggel rendelkezünk, akik hosszú távon gondolkodnak, és mindent megtesznek a fejlődésünkért.

Sok segédanyag áll rendelkezésünkre, ilyen például a Reggeli meeting is, ami minden hétköznap reggel 9-kor kezdődik, és tele van ötleteléssel, probléma-megoldásokkal. Sok csapattag gondolja, hogy ilyen segítség nélkül bizony sokkal elesettebbek lennénk.

Különböző videókon keresztül tudjuk meg pld. hogy az új blogrendszert, a Kalatut hogyan tudjuk „belakni” és felhasználni céljaink elérésére.

 

https://www.youtube.com/watch?v=SXeJU5YVsow

Ha érdekel, a reggeli meeting, kattints ide, iratkozz fel a hírlevélre. Nyomulj! Amennyiben érzékelem, hogy Te tényleg őszintén érdeklődsz a tevékenységünk iránt, akkor megadom a linket, amin keresztül Te is felmehetsz a reggeli meetingünkre – mint megfigyelő. Legalább is kezdetben!

Alant megadom a paramétereimet. Hallgass a szívedre, az eszedre! Az álmaidat egyedül Te tudod valóra váltani!

Simon Mara

marasimo@gmail.com

Skype elérhetőség:

simon.mara2

https://www.facebook.com/simon.mara.14

 

Cikkajánló

One thought on “Reggeli meeting

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük