Viorel (10.) Sír, mint a fürdős qrva!

Nincs pénzem, majd később fizetek!

Az is igaz, hogy rossz emberrel kezdték ezeket a gyakorlatokat, mert csak egy darabig lehet vele szenyózni. Aztán begerjed.

Jó pár évvel ezelőtt valamelyik építőipari cégnél nem akartak neki fizetni. Akkor már három hete hitegette a főnöke, hogy majd oda adja, amiért ő olyan keményen megdolgozott. Persze ezeknek a melósoknak nincs tartalékuk, egy picula sem, és ha nem kapják meg időben a fizetésüket, ellehetetlenülnek. Nem tudják kifizetni az albérletüket, szó szerint nem tudnak kaját venni. Megdöglenek, mint az országút menti kutyák.

Szóval Viorel egyszer csak megelégelte, bement a főnökhöz, és a számítógépét és minden munkaeszközt ledobálta a földre. Az egész kóceráj rapityára tört.
– Csak merjél szólni a hatóságnak! Én pedig feljelentelek, hogy feketén dolgoztatsz! -, üvöltötte magából kikelve  a remegő főnöknek.
Három órán belül kézhez kapta a fizetését.

Kicsit csapongok. Nézzétek el! Mint mondtam, elvesztettem – nagyon úgy néz ki – az eredeti írásomat, ami igazi gyöngyszem lenne… 

El tudjátok képzelni, hogy egy tök idegen férfi átköltözik egy nőhöz, és két ajtó választja el őket? Soha egyetlen szoba ajtaját nem zártam be. Minek is tettem volna? Emlékszem az első éjszakára, mekkora elégedettséggel szívemben aludtam el, hogy neki segíthettem.

Rögtön adtam neki kulcsot, és barátként bántam vele. Minden hétvégén és több hétre, amikor külföldön voltam, egyedül volt itthon. Tehát vissza is élhetett volna bizalmammal, de ő egy rendes ürge.

Csak ne lenne annyira depresszív és negatív! A sírba tud vinni a siránkozásával. Akár egy fürdős kurva! Ezért mindig lehordom, hogy nem áll meg a lábán. Azt szeretném, hogy megint embernek érezné magát, mert annyiszor kiszúrtak vele csak azért, mert román.

Szerinte minden ember ellenség, és a tudatában igen rosszul sakkozik. Nem hallott még a gondolat teremtő erejéről. Illetve beszéltem erről, de úgy néz rám, mintha a Holdról jöttem volna. Az állandó károgásával bevonzza a még rosszabbat. Ez az alaptörvény…

Az 1. részt itt olvashatjátok el!

A 2. részt itt olvashatjátok el!

A 3. részt itt olvashatjátok el!

A 4. részt itt olvashatjátok el!

Az 5. részt pedig itt olvashatjátok el!

A 6. részt itt olvashatod el!

A 7. részt itt olvashatod el!

A 8. részt itt olvashatod el!

A 9. részt itt olvashatod el!

Cikkajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük